slim
samen
werken

Tony Kraanen

Afbeelding van Tony, Agile trainer en coach

Ik ben: Tony Kraanen, geboren en getogen in Amsterdam en woon inmiddels alweer 5 jaar samen met mijn zoontje in Uithoorn.

Na te zijn begonnen als software tester in de IT, heb ik in 2012 het Agile gedachtegoed omarmd. De eerste jaren als Scrummaster, en de laatste 6 jaar als trainer/coach. 

Ik geloof in de kracht van Agile, in het voorbereid zijn op de almaar (en steeds sneller) veranderende wereld om ons heen. Het coachen en trainen van mensen, teams en organisaties geeft mij dan ook ontzettend veel voldoening en haal ik nog elke dag veel plezier uit! 

5 termen die mij omschrijven: Positief, nieuwsgierig, flexibel, daadkrachtig, open 

Ik doe: Ik geef trainingen en coach bedrijven en organisaties op het vlak van Agile en Scrum. Door mijn achtergrond als developer en scrummaster ben ik in staat de theorie goed te vertalen naar de praktijk. 

In mijn vrije tijd: Ben ik graag onder vrienden en familie! Daarnaast sport ik graag (vooral karate) en schrijf ik regelmatig korte verhaaltjes en gedichten. 

Werken bij de Agile Scrum group ervaar ik als: Een warm bad! Echt als team samen de schouders er onder zetten geeft erg veel voldoening en motivatie