slim
samen
werken

Confluence implementatie

Confluence is een online documentatietool van Atlassian waar organisaties en teams hun informatie, documenten en projecten in één omgeving kunnen samenvoegen. Confluence is als het ware een Wikipedia voor je bedrijf. In samenwerking met Jira is Confluence één van de meest gebruikte online tools om Agile te werken. Is jouw organisatie klaar om grip te krijgen op alle documentatie en om informatie goed te organiseren? Neem dan contact op met onze gecertificeerde Atlassian consultants voor een Confluence implementatie.

Klaar voor een Confluence implementatie?

Met Confluence kunnen teams samenwerken aan documenten, notities maken, taken bijhouden en feedback geven, allemaal op één centrale locatie. Het kan de communicatie binnen een team verbeteren, de productiviteit verhogen en bedrijfsprocessen stroomlijnen. In samenwerking met Jira komt Confluence het beste tot zijn recht. Wij helpen je met het inrichten van een digitale werkomgeving door gebruik te maken van Jira. Om er voor te zorgen dat alle informatie dan ook goed verwerkt kan worden implementeren wij Confluence. De voordelen van het gebruik van Confluence zijn:

  • Verbeterde samenwerking en communicatie binnen teams
  • Efficiëntere bedrijfsprocessen
  • Verhoogde productiviteit van teamleden
  • Geoptimaliseerde kennisdeling en documentatie
  • Aanpasbare oplossingen voor bedrijven van elke omvang en branche

Ben je op zoek naar een meer volledige oplossing? Wij bieden ook een Atlassian implementatie aan. Zo kan jou organisatie niet alleen de voordelen uit Confluence, maar ook uit Jira en Trello leren halen.

Wil je meer informatie?

Wil je weten wat onze gecertificeerde Confluence implementatie consultants voor jou kunnen betekenen? Neem contact op om een kennismaking in te plannen. Je kunt ons bereiken op 020 2614 195, via  of door het onderstaande formulier in te vullen.

Onze klanten