slim
samen
werken

Onze Agile en Scrum trainingen

De meeste aanbieders van Agile trainingen zijn gericht op IT. De trainingen van Agile Scrum Group richten zich juist op non-IT. Steeds meer organisaties gebruiken Scrum voor de ontwikkeling van allerlei non-IT producten en diensten. Gemeenten gebruiken Scrum bijvoorbeeld voor het opstellen van begrotingen of het ontwikkelen van beleid. Andere organisaties gebruiken Scrum weer voor hun marketingcampagnes of salesplanningen. Scrum als Agile manier voor het ontwikkelen van producten en diensten is eenvoudig te leren. Hieronder vind je ons trainingsaanbod.

 

Agile en Scrum basistraining

In één dag leer je de complete basis van Agile en Scrum. We leggen je de basisprincipes achter Agile en Scrum uit. Daarnaast laten we door middel van praktijkvoorbeelden zien hoe je Scrum toepast binnen jouw organisatie. Deze training is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe je Scrum toepast in een non-IT omgeving.

Meer informatie

Scrum Product Owner training

De Product Owner is de vertegenwoordiger van de interne klant richting het Scrum team. De Product Owner bepaalt vanuit het perspectief van de klant wat een Scrum team moet opleveren. Onze trainers leiden je in twee dagen op tot gecertificeerd Scrum Product Owner. Deze training is bedoeld voor iedereen die aan de slag gaat als Scrum Product Owner of die binnen de organisatie zich op projectmatige wijze bezighoudt met vertegenwoordiging van de interne klant.

Meer informatie

Scrum Master training

De Scrum Master begeleidt het Scrum team. Deze persoon is verantwoordelijk voor het soepel doorlopen van een project. Hij begeleidt de dagelijkse stand-up meetings waarin de voortgang, de aankomende activiteiten binnen het project en problemen worden besproken. Tijdens deze tweedaagse training wordt ingegaan op veel voorkomende praktijksituaties bij het werken als Scrum Master.

Meer informatie

Agile voor managers

Scrum is de methode om je afdeling of organisatie resultaatgericht te organiseren. Op een praktische en laagdrempelige wijze leer je in één dag hoe Scrum werkt, maar ook wat je als manager moet doen (en niet moet doen) om Scrum succesvol in te zetten.

Meer informatie

Agile Coach opleiding

Heb jij ruime ervaring met Agile werken of Scrum in een non-IT omgeving? Heb je eerder Scrum opleidingen gehad? Ben je al een tijd Scrum Master en zoek je verdere verdieping? Dan is onze vierdaagse Agile Coach opleiding precies geschikt voor jou.

Meer informatie

Kanban training

Wil jij Kanban introduceren in jouw team? Of ben je leidinggevende van een team en vraag je je af of Kanban wat voor jouw team is? In deze training leer je hoe je door middel van de Kanban Methode veelvoorkomende problemen binnen organisaties kunt aanpakken.

Meer informatie

Agile HR training

Zit jij met deze vragen: Wat is Agile HR? Wat is de rol van HR in een Agile organisatie? Hoe kan ik met mijn HR team Agile werken? Volg dan de Agile HR training. In deze training leer je alles over Agile werken en de invloed die dat heeft op de HR afdeling en HR werkzaamheden.

Meer informatie

Agile & Lean training

Tijdens deze 4-daagse training leer je wat Scrum en Lean Six Sigma is. Je leert hoe zowel Lean als Scrum organisaties in staat stellen om slim om te gaan met continue verandering. Want Lean en Scrum zijn niet alleen complementair aan elkaar maar ze versterken elkaar bovendien in o.a. het centraal stellen van de klant en het continu verbeteren van processen en projecten. Je leert de methoden zelfstandig toe te passen in de praktijk waardoor je er na de training direct mee aan de slag kan.

Meer informatie

Leading SAFe training

Werk jij met SAFe® (het Scaled Agile Framework) of ga je hiermee werken? Dan is dit de ideale training voor jou. In de Leading SAFe training leer je de laatste versie van het Scaled Agile Framework begrijpen en toepassen. Zo heb je het SAFe framework snel en goed onder de knie. Dit gebeurt onder leiding van een van onze ervaren SAFe trainers. Je hebt bovendien de mogelijkheid om een officieel SAFe Agilist Certificaat te behalen na het volgen van deze training.

Meer informatie

In- company

Alle trainingen bieden we ook in-company aan. Bekijk hier het overzicht of neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Agile Coaching en Consulting

Behalve het verzorgen van trainingen bieden we tevens Agile Coaching en zijn we expert op het gebied van Agile transformaties en verandermanagement. Bel (020-2614195) of stuur ons een e-mail (info@agilescrumgroup.nl) als je een keer wilt praten over de mogelijkheden die een Agile manier van werken kan bieden voor jouw organisatie.

Contact


Aankomende trainingen:

Agile Coach Opleiding

Din. 23 april 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

Waarschijnlijk zie je de voordelen van Agile werken en heb je de voordelen reeds zelf aan den lijve ondervonden. Hoe help je een team om niet alleen slimmer samen te werken, maar om ook echt alles uit zichzelf te halen? Hoe overstijg je het teamniveau en neem je een hele organisatie mee in een Agile transformatie? Tijdens de Agile Coach Opleiding zet je de volgende stap in je ontwikkeling als volwaardig Agile Coach. Deze vierdaagse opleiding vindt plaats van 9:30 tot 16:00 op di 23/4, woe 24/4, ma 29/4, en di 30/4.

Inschrijven

Meer informatie

Agile voor Managers

Din. 23 april 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In de 1-daagse Agile voor Managers training leer je alles over Agile werken en Scrum. Daarnaast ga je in op hoe de rol van managers verandert in een Agile organisatie. Trainingsdatum: 23 april 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Agile HR

Don. 25 april 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In deze 2-daagse Agile HR training leer je wat de invloed is van HR op Agile werken en andersom. Na het volgen van de training kun je direct in de praktijk aan de slag. Trainingsdata: 25 en 26 april 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Master

Don. 25 april 2019 in Eindhoven (BCN Eindhoven)

In twee dagen alle principes van Scrum eigen maken en je eigen projecten begeleiden? Boek nu de Scrum Master training. Trainingsdata: 25 en 26 april 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Master

Woe. 1 mei 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In twee dagen alle principes van Scrum eigen maken en je eigen projecten begeleiden? Boek nu de Scrum Master training. Trainingsdata: 1 en 2 mei 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Agile & Lean training

Maa. 6 mei 2019 in Amsterdam (BCN Arena)

Tijdens deze 4-daagse training word je opgeleid tot Scrum Master én leer je hoe je Lean Six Sigma toepast om processen te verbeteren als Orange Belt. Boek nu de Agile & Lean training. Trainingsdata: ma 6/5, di 7/5, ma 13/5, en di 14/5 in 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Basistraining Agile en Scrum

Maa. 6 mei 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op 6 mei 2019!

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Product Owner training

Din. 7 mei 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

Leer in twee dagen alles over de rol van Scrum Product Owner en pas je opgedane kennis en ervaring meteen toe binnen jouw organisatie. Boek nu de Scrum Product Owner training. Trainingsdata: 7 en 8 mei 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Product Owner training

Don. 9 mei 2019 in Amsterdam (BCN Arena)

Leer in twee dagen alles over de rol van Scrum Product Owner en pas je opgedane kennis en ervaring meteen toe binnen jouw organisatie. Boek nu de Scrum Product Owner training. Trainingsdata: 9 en 10 mei 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Master

Don. 16 mei 2019 in Amsterdam (BCN Arena)

In twee dagen alle principes van Scrum eigen maken en je eigen projecten begeleiden? Boek nu de Scrum Master training. Trainingsdata: 16 en 17 mei 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Basistraining Agile en Scrum

Maa. 20 mei 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op 20 mei 2019!

Inschrijven

Meer informatie

Agile Coach Opleiding

Din. 28 mei 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

Waarschijnlijk zie je de voordelen van Agile werken en heb je de voordelen reeds zelf aan den lijve ondervonden. Hoe help je een team om niet alleen slimmer samen te werken, maar om ook echt alles uit zichzelf te halen? Hoe overstijg je het teamniveau en neem je een hele organisatie mee in een Agile transformatie? Tijdens de Agile Coach Opleiding zet je de volgende stap in je ontwikkeling als volwaardig Agile Coach. Deze vierdaagse opleiding vindt plaats van 9:30 tot 16:00 op di 28/5, woe 29/5, do 6/6, en vr 7/6.

Inschrijven

Meer informatie

Kanban

Woe. 29 mei 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In deze 1-daagse training leer je wat Kanban inhoudt en hoe je Kanban kan gebruiken in jouw organisatie. Trainingsdatum: woensdag 29 mei 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Basistraining Agile en Scrum

Maa. 3 juni 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op 3 juni 2019!

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Master

Maa. 3 juni 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In twee dagen alle principes van Scrum eigen maken en je eigen projecten begeleiden? Boek nu de Scrum Master training. Trainingsdata: 3 en 4 juni 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Agile Transformatie Training

Din. 4 juni 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

Wil jij leren om een hele organisatie mee te nemen in een transformatie van traditioneel naar Agile? Schrijf je in voor de training die plaatsvindt op 4 en 11 juni 2019 in Utrecht.

Inschrijven

Meer informatie

Leading SAFe Training

Woe. 5 juni 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

Leer de laatste versie van SAFe onder begeleiding van een ervaren trainer. De trainingsdata zijn 5/6 en 6/6 in 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Product Owner training

Don. 6 juni 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

Leer in twee dagen alles over de rol van Scrum Product Owner en pas je opgedane kennis en ervaring meteen toe binnen jouw organisatie. Boek nu de Scrum Product Owner training. Trainingsdata: 6 en 7 juni 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Agile & Lean training

Din. 11 juni 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

Tijdens deze 4-daagse training word je opgeleid tot Scrum Master én leer je hoe je Lean Six Sigma toepast om processen te verbeteren als Orange Belt. Boek nu de Agile & Lean training. Trainingsdata: di 11/6, woe 12/6, ma 17/6, en di 18/6 in 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Basistraining Agile en Scrum

Maa. 17 juni 2019 in Amsterdam (BCN Arena)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op 17 juni 2019!

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Master

Woe. 19 juni 2019 in Amsterdam (BCN Arena)

In twee dagen alle principes van Scrum eigen maken en je eigen projecten begeleiden? Boek nu de Scrum Master training. Trainingsdata: 19 en 20 juni 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Agile Coach Opleiding

Maa. 24 juni 2019 in Amsterdam (BCN Arena)

Waarschijnlijk zie je de voordelen van Agile werken en heb je de voordelen reeds zelf aan den lijve ondervonden. Hoe help je een team om niet alleen slimmer samen te werken, maar om ook echt alles uit zichzelf te halen? Hoe overstijg je het teamniveau en neem je een hele organisatie mee in een Agile transformatie? Tijdens de Agile Coach Opleiding zet je de volgende stap in je ontwikkeling als volwaardig Agile Coach. Deze vierdaagse opleiding vindt plaats van 9:30 tot 16:00 op ma 24/6, di 25/6, ma 1/7, di 2/7.

Inschrijven

Meer informatie

Design Thinking training

Maa. 24 juni 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

Wil jij beter leren innoveren? In deze Design Thinking training bieden we je de handvatten die je nodig hebt om te komen tot succesvolle innovatie. Uniek aan deze training is dat we ook de Design Sprint behandelen. Zo sla je twee vliegen in één klap en kun je direct beter innovatie faciliteren. De trainingsdata zijn 24 en 25 juni 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Master

Woe. 26 juni 2019 in Eindhoven (BCN Eindhoven)

In twee dagen alle principes van Scrum eigen maken en je eigen projecten begeleiden? Boek nu de Scrum Master training. Trainingsdata: 26 en 27 juni 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Agile teamontwikkeling

Woe. 26 juni 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

Om een team effectief, met plezier en zelforganiserend te laten samenwerken is het essentieel om te werken aan een positieve mindset en cultuur. Samenwerking gaat vanuit vertrouwen en het kennen van elkaars kwaliteiten. De Agile teamontwikkeling training helpt personen maar ook gehele teams om effectiever en productiever met elkaar samen te werken. Trainingsdata: 26 en 27 juni 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Agile HR

Maa. 1 juli 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In deze 2-daagse Agile HR training leer je wat de invloed is van HR op Agile werken en andersom. Na het volgen van de training kun je direct in de praktijk aan de slag. Trainingsdata: 1 en 2 juli 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Agile voor Managers

Maa. 1 juli 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In de 1-daagse Agile voor Managers training leer je alles over Agile werken en Scrum. Daarnaast ga je in op hoe de rol van managers verandert in een Agile organisatie. Trainingsdatum: 1 juli 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Basistraining Agile en Scrum

Woe. 3 juli 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op 3 juli 2019!

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Master

Don. 4 juli 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In twee dagen alle principes van Scrum eigen maken en je eigen projecten begeleiden? Boek nu de Scrum Master training. Trainingsdata: 4 en 5 juli.

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Product Owner training

Woe. 10 juli 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

Leer in twee dagen alles over de rol van Scrum Product Owner en pas je opgedane kennis en ervaring meteen toe binnen jouw organisatie. Boek nu de Scrum Product Owner training. Trainingsdata: 10 en 11 juli 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Product Owner training

Woe. 10 juli 2019 in Amsterdam (BCN Arena)

Leer in twee dagen alles over de rol van Scrum Product Owner en pas je opgedane kennis en ervaring meteen toe binnen jouw organisatie. Boek nu de Scrum Product Owner training. Trainingsdata: 10 en 11 juli 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Agile & Lean training

Maa. 15 juli 2019 in Amsterdam (BCN Arena)

Tijdens deze 4-daagse training word je opgeleid tot Scrum Master én leer je hoe je Lean Six Sigma toepast om processen te verbeteren als Orange Belt. Boek nu de Agile & Lean training. Trainingsdata: ma 15/7, di 16/7, ma 22/7, en di 23/7 in 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Master

Don. 18 juli 2019 in Amsterdam (BCN Arena)

In twee dagen alle principes van Scrum eigen maken en je eigen projecten begeleiden? Boek nu de Scrum Master training. Trainingsdata: 18 en 19 juli 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Basistraining Agile en Scrum

Vri. 19 juli 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op 19 juli 2019!

Inschrijven

Meer informatie

Leading SAFe Training

Maa. 29 juli 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

Leer de laatste versie van SAFe onder begeleiding van een ervaren trainer. De trainingsdata zijn 29/7 en 30/7 in 2019.

Inschrijven

Meer informatie

Kanban

Woe. 31 juli 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In deze 1-daagse training leer je wat Kanban inhoudt en hoe je Kanban kan gebruiken in jouw organisatie. Trainingsdatum: woensdag 31 juli.

Inschrijven

Meer informatie

Agile Transformatie Training

Don. 29 augustus 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

Wil jij leren om een hele organisatie mee te nemen in een transformatie van traditioneel naar Agile? Schrijf je in voor de training die plaatsvindt op 29 augustus en 5 september 2019 in Utrecht.

Inschrijven

Meer informatie

Design Thinking training

Don. 5 september 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

Wil jij beter leren innoveren? In deze Design Thinking training bieden we je de handvatten die je nodig hebt om te komen tot succesvolle innovatie. Uniek aan deze training is dat we ook de Design Sprint behandelen. Zo sla je twee vliegen in één klap en kun je direct beter innovatie faciliteren. De trainingsdata zijn 5 en 6 september 2019.

Inschrijven

Meer informatie