slim
samen
werken

Onze Agile Scrum trainingen

De meeste Agile Scrum trainingen zijn gericht op de IT, onze Agile Scrum trainingen richten zich hier juist niet op. Steeds meer organisaties gebruiken Scrum voor de ontwikkeling van allerlei andere producten en diensten. Gemeenten gebruiken Scrum voor het opstellen van begrotingen of het ontwikkelen van beleid. Bedrijven gebruiken Scrum voor hun marketingcampagnes of salesplanningen. Scrum als Agile manier voor het ontwikkelen van producten en diensten is eenvoudig te leren. Hieronder vind je alle trainingen om zelfstandig als organisatie met Scrum aan de slag te gaan.

Basistraining Agile en Scrum

In één dag leer je de complete basis van Agile en Scrum. We leggen je de basisprincipes achter Agile en Scrum uit. Daarnaast laten we door middel van praktijkvoorbeelden zien hoe je Scrum toepast binnen jouw organisatie. Deze training is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe je Scrum toepast in een non-IT omgeving.

Scrum Product Owner training

De Product Owner is de vertegenwoordiger van de interne klant richting het Scrum team. De Product Owner bepaalt vanuit het perspectief van de klant wat een Scrum team moet opleveren. Onze trainers leiden je in twee dagen op tot gecertificeerd Scrum Product Owner. Deze training is bedoeld voor iedereen die aan de slag gaat als Scrum Product Owner of die binnen de organisatie zich op projectmatige wijze bezighoudt met vertegenwoordiging van de interne klant.

Scrum Master training

De Scrum Master begeleidt het Scrum team. Deze persoon is verantwoordelijk voor het soepel doorlopen van een project. Hij begeleidt de dagelijkse stand-up meetings waarin de voortgang, de aankomende activiteiten binnen het project en problemen worden besproken. Tijdens deze tweedaagse training wordt ingegaan op veel voorkomende praktijksituaties bij het werken als Scrum Master.

Scrum voor managers

Scrum is de methode om je afdeling of organisatie resultaatgericht te organiseren. Op een praktische en laagdrempelige wijze leer je in één dag hoe Scrum werkt, maar ook wat je als manager moet doen (en niet moet doen) om Scrum succesvol in te zetten.Scrum Master

Don. 23 november 2017 in Utrecht (Meeting Plaza)

In twee dagen alle principes van Scrum eigen maken en je eigen projecten leiden? Boek nu de Scrum Master training. Trainingsdata: 23 en 24 november 2017.

Inschrijven

Meer informatie

Agile & Lean training

Maa. 27 november 2017 in Utrecht (Meeting Plaza)

Tijdens deze 4-daagse training leer je projecten op een Agile manier en met behulp van Scrum aanpakken én leer je hoe je Lean Six Sigma toepast om processen te verbeteren. Boek nu de Agile & Lean training. Trainingsdata: 27 + 28 november, 4 + 5 december

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Product Owner training

Woe. 6 december 2017 in Utrecht (Meeting Plaza)

Leer in twee dagen alles over de rol van Scrum Product Owner en pas je opgedane kennis en ervaring meteen toe binnen jouw organisatie. Boek nu de Scrum Product Owner training. Trainingsdata: 6 en 7 december 2017.

Inschrijven

Meer informatie

Basistraining Agile en Scrum

Vri. 8 december 2017 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op vrijdag 8 december 2017!

Inschrijven

Meer informatie

Kanban

Maa. 11 december 2017 in Utrecht (Meeting Plaza)

In deze 1-daagse training leer je wat Kanban inhoudt en hoe je Kanban kan implementeren in jouw organisatie. Trainingsdatum: maandag 11 december.

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Master

Don. 14 december 2017 in Utrecht (Meeting Plaza)

In twee dagen alle principes van Scrum eigen maken en je eigen projecten leiden? Boek nu de Scrum Master training. Trainingsdata: 14 en 15 december 2017.

Inschrijven

Meer informatie

Basistraining Agile en Scrum

Woe. 10 januari 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op woensdag 10 januari 2018!

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Product Owner training

Don. 11 januari 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

Leer in twee dagen alles over de rol van Scrum Product Owner en pas je opgedane kennis en ervaring meteen toe binnen jouw organisatie. Boek nu de Scrum Product Owner training. Trainingsdata: 11 en 12 januari 2018.

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Master

Maa. 15 januari 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

In twee dagen alle principes van Scrum eigen maken en je eigen projecten leiden? Boek nu de Scrum Master training. Trainingsdata: 15 en 16 januari 2018.

Inschrijven

Meer informatie

Agile Coach opleiding

Maa. 22 januari 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

Waarschijnlijk zie je de voordelen van Agile-werken en heb je de voordelen reeds zelf aan den lijve ondervonden. Hoe help je een team om niet alleen slimmer samen te werken, maar om ook echt alles uit zichzelf te halen? Hoe overstijg je het teamniveau en neem je een hele organisatie mee in een Agile transformatie? Tijdens de Agile Coach Opleiding zet je de volgende stap in je ontwikkeling als volwaardig Agile Coach. Deze vierdaagse opleiding vindt plaats in Meeting Plaza te Utrecht van 9:30 tot 16:00 op ma 22/01, di 23/01, ma 29/01 en di 30/01.

Inschrijven

Meer informatie

Basistraining Agile en Scrum

Woe. 7 februari 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op woensdag 7 februari 2018!

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Product Owner training

Don. 8 februari 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

Leer in twee dagen alles over de rol van Scrum Product Owner en pas je opgedane kennis en ervaring meteen toe binnen jouw organisatie. Boek nu de Scrum Product Owner training. Trainingsdata: 8 en 9 februari 2018.

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Master

Maa. 12 februari 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

In twee dagen alle principes van Scrum eigen maken en je eigen projecten leiden? Boek nu de Scrum Master training. Trainingsdata: 12 en 13 februari 2018.

Inschrijven

Meer informatie

Basistraining Agile en Scrum

Vri. 9 maart 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op vrijdag 9 maart 2018!

Inschrijven

Meer informatie

Kanban

Maa. 12 maart 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

In deze 1-daagse training leer je wat Kanban inhoudt en hoe je Kanban kan implementeren in jouw organisatie. Trainingsdatum: maandag 12 maart 2018.

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Product Owner training

Din. 13 maart 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

Leer in twee dagen alles over de rol van Scrum Product Owner en pas je opgedane kennis en ervaring meteen toe binnen jouw organisatie. Boek nu de Scrum Product Owner training. Trainingsdata: 13 en 14 maart 2018.

Inschrijven

Meer informatie

Scrum Master

Don. 15 maart 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

In twee dagen alle principes van Scrum eigen maken en je eigen projecten leiden? Boek nu de Scrum Master training. Trainingsdata: 15 en 16 maart 2018.

Inschrijven

Meer informatie

Agile Coach opleiding

Maa. 19 maart 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

Waarschijnlijk zie je de voordelen van Agile-werken en heb je de voordelen reeds zelf aan den lijve ondervonden. Hoe help je een team om niet alleen slimmer samen te werken, maar om ook echt alles uit zichzelf te halen? Hoe overstijg je het teamniveau en neem je een hele organisatie mee in een Agile transformatie? Tijdens de Agile Coach Opleiding zet je de volgende stap in je ontwikkeling als volwaardig Agile Coach. Deze vierdaagse opleiding vindt plaats in Meeting Plaza te Utrecht van 9:30 tot 16:00 op ma 19/03, di 20/03, ma 26/03 en di 27/03.

Inschrijven

Meer informatie

Agile Coach opleiding

Maa. 21 mei 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

Waarschijnlijk zie je de voordelen van Agile-werken en heb je de voordelen reeds zelf aan den lijve ondervonden. Hoe help je een team om niet alleen slimmer samen te werken, maar om ook echt alles uit zichzelf te halen? Hoe overstijg je het teamniveau en neem je een hele organisatie mee in een Agile transformatie? Tijdens de Agile Coach Opleiding zet je de volgende stap in je ontwikkeling als volwaardig Agile Coach. Deze vierdaagse opleiding vindt plaats in Meeting Plaza te Utrecht van 9:30 tot 16:00 op ma 21/05, di 22/05, ma 28/05 en di 29/05.

Inschrijven

Meer informatie

Kanban

Maa. 11 juni 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

In deze 1-daagse training leer je wat Kanban inhoudt en hoe je Kanban kan implementeren in jouw organisatie. Trainingsdatum: maandag 11 juni 2018.

Inschrijven

Meer informatie