slim
samen
werken

Atlassian implementatie bij Agile Scrum Group

Atlassian implementatie

Wie start met Agile werken heeft baat bij een digitale werkomgeving die de nieuwe werkwijze zo goed mogelijk ondersteunt. Het werken met fysieke borden vol post-its is voor veel organisaties echter niet ideaal. Vaak is het zelfs onmogelijk door de opkomt van thuiswerken en remote teams. Met een Atlassian implementatie kan dit beter.

Daarom is Agile Scrum Group Atlassian partner. Met Jira, Trello en Confluence richt je jouw organisatie digitaal op een Agile manier in en krijg je grip op het Agile werkproces. Onze door Atlassian gecertificeerde consultants begeleiden je graag bij een succesvolle Atlassian implementatie.

Krijg grip op het Agile werkproces

Wij helpen jouw organisatie met het implementeren van Atlassian op de volgende manier. Het implementeren van een Atlassian oplossing in een organisatie bestaat bij ons uit drie stappen: inventarisatie, selectie en implementatie.

Atlassian implementatie

1. Inventarisatie

Als eerste inventariseren we de behoefte van de organisatie. We identificeren de uitdagingen van het team en brengen in kaart wat de doelstellingen zijn voor het gebruik van een digitale werkomgeving. Daarna brengen we de werkprocessen in kaart. Hoe wordt er gewerkt? Wordt er gebruik gemaakt van Kanban, Scrum of bijvoorbeeld SAFe®? Bij elke vorm van Agile werken zorgen wij voor de juiste Atlassian oplossing.

2. Selectie

Als het duidelijk is hoe er wordt gewerkt, bepalen we wat de beste Atlassian oplossing is voor jouw organisatie of team. De meest geïmplementeerde oplossingen zijn Jira Software, Jira Work Management, Trello, en Confluence. Maken jullie al ergens gebruik van? Dan helpen we met het maken van een verbeterslag of een opschaling.

3. Atlassian Implementatie

We zorgen ervoor dat jullie actief worden meegenomen in het implementatieproces. Wij bereiden een eerste versie van een digitale werkomgeving voor, waarna alle gebruikers trainen zodat iedereen er soepel mee kan werken. Daarna houden we nog een feedbacksessie om de software verder voor jullie te optimaliseren. Daarna dragen we het beheer over aan een Atlassian Admin in jullie organisatie of team. De Atlassian implementatie is nu afgerond en jouw organisatie is klaar om digitaal Agile te werken!

Onze populairste diensten:

Atlassian consultant
Jira implementatie
Trello implementatie
Confluence implementatie

Onze ervaren consultants helpen met een Atlassian implementatie.

Wij begeleiden jouw organisatie bij het naar wens inrichten van de Atlassian-omgeving. Door niet alleen naar de technische kant, maar ook naar de behoeften van de teams en de organisatie te kijken richten we de software efficiënt in. Daarna helpen we jullie op weg met het gebruik hiervan. Met goede begeleiding kan het team snel zelfstandig aan het werk. Op deze manier realiseren we in samenwerking een pragmatische Agile manier van werken.

Wil je meer informatie over werken met Atlassian producten?

Onze gecertificeerde consultants hebben ruime ervaring met het Agile opleiden en coachen van teams, het inrichten van bedrijfsprocessen, en het inrichten van Jira, Trello, en Confluence. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul dan hieronder het contactformulier in of neem contact op om een kennismaking in te plannen met een van onze gecertificeerde consultants. Je kunt ons bereiken op 020 2614 195 of via .

Onze klanten