slim
samen
werken

Trello implementatie

Trello is een workflow manager gebaseerd op het Kanban-bord. In Trello kan je op een makkelijke manier borden, lijsten en kaarten aanmaken om op een digitale manier Agile te kunnen werken. Trello is software van Atlassian en lijkt op Jira. Het grootste verschil is dat Jira over uitgebreidere functies beschikt, Trello is iets simpeler. Wil jij op een makkelijke manier kennismaken met Agile werken en dit digitaal kunnen managen? Neem dan contact met ons op voor een Trello implementatie in jouw organisatie.

Hoe verloopt een Trello implementatie?

Onze gecertificeerde consultants hebben ervaring met het implementeren van Trello in allerhande teams en organisaties. Om de specifieke behoefte van jouw organisatie te kunnen begrijpen bekijken we eerst hoe er gewerkt wordt. Tot welke mate is het Agile gedachtegoed in jullie organisatie geïmplementeerd? Daarna analyseren we de werkprocessen om Trello op een juiste manier te kunnen implementeren in jouw organisatie. Vervolgens helpen we bij het configureren van de tool en integreren we Trello met andere Atlassian-producten die mogelijk al worden gebruikt. Ten slotte bieden we ook training en ondersteuning voor het team om hen te helpen Trello optimaal te gebruiken.

In overleg zorgen we voor voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat Trello soepel blijft werken.

Organisaties die digitaal met Trello werken behalen de volgende voordelen:

  • Verbeterde samenwerking en communicatie binnen teams
  • Efficiëntere projectplanning en -beheer
  • Verhoogde productiviteit van teamleden
  • Geoptimaliseerde workflow van de organisatie
  • Aanpasbare oplossingen voor bedrijven van elke omvang en branche

Ben je op zoek naar een uitgebreidere oplossing dat Trello? Wij bieden ook een volledige Atlassian implementatie aan. Daar helpen wij jouw organisatie graag bij.

Wil je meer informatie?

Wil je weten wat onze gecertificeerde Trello implementatie consultants voor jou kunnen betekenen? Neem contact op om een kennismaking in te plannen. Je kunt ons bereiken op 020 2614 195, via  of door het onderstaande formulier in te vullen.

Onze klanten