slim
samen
werken

Agile Scrum basistraining

Wil je klant- én resultaatgerichter werken? Met de Agile Scrum basistraining verhoog je de kwaliteit van je dienstverlening en verbeter je zelf het werkproces.

Wat houdt de Agile Scrum basistraining in?

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum. We leggen je de basisprincipes achter Agile Scrum uit. Daarnaast laten we door middel van praktijkvoorbeelden zien hoe je Scrum toepast binnen jouw organisatie. Deze training is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe je Scrum toepast in een non-IT omgeving.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Wat is het Scrum framework?
 • Wat zijn de verschillende rollen?
 • Wat zijn de taken van:
  • Scrum Product Owner
  • Scrum Master
  • Scrum team

Een belangrijk onderdeel in de training is onze Agile Scrum praktijksimulatie. In een fictieve organisatie gaan wij samen aan de slag met een Scrum project. Hierbij komen allerlei situaties aan bod waarmee je ook te maken krijgt als je straks zelf in een Scrum project werkt.

Het doel van deze training:

 • Zorgen voor een basiskennis van Agile Scrum
 • Kennis van alle begrippen en rollen binnen het Scrum framework
 • Enthousiasme en kennis creëren om Scrum toe te passen in de eigen organisatie

Tijden en locatie

Onze trainingsdagen starten altijd om 09:30 uur en duren tot ongeveer 16:00 uur (inclusief lunch). De trainingen vinden plaats in Meeting Plaza, Utrecht.

Heb je vragen over de Agile Scrum basistraining?

Neem dan contact op via 020 2614 195 of info@agilescrumgroup.nl. We helpen je graag verder!

Certificering

Na afloop van de opleiding ontvang je een Agile Scrum Group certificaat. Hiermee kun je aantonen dat je de grondbeginselen van Agile Scrum eigen gemaakt hebt.

Lees ook ons blog over Scrum certificering.

Investering

De kosten voor deelname zijn € 395 per persoon. Dit is inclusief alle opleidingsmaterialen, officieel certificaat en drankjes/lunch, en exclusief BTW. Wij houden onze prijzen voor de Agile Scrum basistraining bewust laag, hierdoor bieden wij iedereen de mogelijkheid kennis te maken met deze effectieve methodiek van procesverbetering.

Wist je dat je de kosten van deze training terugkrijgt bij het boeken van een vervolgtraining? Lees hier meer over korting op je training.

Basistraining Agile en Scrum

Vri. 8 december 2017 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op vrijdag 8 december 2017!

Inschrijven

Optie nemen

Basistraining Agile en Scrum

Woe. 10 januari 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op woensdag 10 januari 2018!

Inschrijven

Optie nemen

Basistraining Agile en Scrum

Woe. 7 februari 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op woensdag 7 februari 2018!

Inschrijven

Optie nemen

Basistraining Agile en Scrum

Vri. 9 maart 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

In één dag leer je de complete basis van Agile Scrum! Interesse? Boek dan nu onze basistraining op vrijdag 9 maart 2018!

Inschrijven

Optie nemen