slim
samen
werken

Vacatureoverzicht

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze medewerkers. Staat er geen vacature tussen voor jou? Open sollicitaties kunnen gestuurd worden naar info@agilescrumgroup.nl t.a.v. Rik van der Wardt.

Senior Agile Consultant

Als Senior Agile Consultant ben je allround inzetbaar bij onze klanten. Je functioneert als zelfstandig adviseur en/of trainer in kleine en grote (non-IT) Agile Scrum projecten. Hier zorg je door middel van je kennis en ervaring dat er projectresultaten worden behaald en dat Agile Scrum kennis op interne medewerkers wordt overgebracht.

Lees verder

Scrum Master

Wil je aan de slag als ervaren Scrum Master bij diverse klanten waar wij werkzaam voor zijn? Wil je onderdeel uitmaken van een snelgroeiend Agile trainings- en adviesbureau? Wij zoeken een ervaren Scrum Master.

Lees verder

Stage: online marketing (start februari 2019)

Op zoek naar een afwisselende en uitdagende Online Marketing stage met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij je ook nog eens ongelooflijk veel leert?

Lees verder

Agile consultant

Lijkt het jou leuk om organisaties en individuen te trainen/coachen in wendbaar werken? Heb je daarnaast de drive om mee te groeien met een jong, snelgroeiend en internationaal opererend adviesbureau? Lees dan verder!

Lees verder

Junior Accountmanager

Als junior Accountmanager bij Agile Scrum Group munt jij uit in het commercieel verwerven van interim Agile opdrachten. Daarnaast ben je uitermate goed in staat om een netwerk van freelancers op te bouwen. Zie hier, de vraag- en aanbod kant die jij in jouw eigen business unit bij elkaar brengt.

Lees verder