slim
samen
werken

Bas Kooijman en Reinier Tromp van Bureau Tromp

Over ons

Agile Scrum Group richt zich op non-IT organisaties die op een flexibele, wendbare (Agile) manier producten en diensten willen ontwikkelen. Waar Agile en Scrum van oudsher voornamelijk voor IT is gebruikt, wordt deze methodiek steeds meer toegepast op niet-IT projecten. Bijvoorbeeld het opstellen van een gemeentelijke begroting of een marketingcampagne bij een bank, die ook volgens de Scrum methodiek wordt uitgevoerd.

Eisen en wensen van klanten veranderen continu. Door het slim samen werken bij het ontwikkelen van producten en diensten kan hier makkelijk mee om worden gegaan.

Bij Agile Scrum Groep leren wij organisaties hoe Scrum toe te passen in hun projecten. Scrum wordt hiermee een onderdeel van de cultuur van de organisatie. Wij werken dan ook volgens onze Agile Scrum Piramide. Hierin staat voor doen, samen doen en zelf doen centraal.

Missie, visie en kernwaarden

Missie

Bij Agile Scrum Group leren wij organisaties hoe zij Agile Scrum toe kunnen passen in hun projecten. Scrum wordt hiermee een onderdeel van de cultuur van de organisatie.

Visie

De eisen en wensen van klanten veranderen continu. Met een wendbare manier (Agile Scrum) van ontwikkelen van producten en diensten kan hier makkelijk mee om worden gegaan. Slim samen werken resulteert in blije klanten.

Kernwaarden

  • Betrokken: wij hebben echte aandacht voor de mens en het bedrijf
  • Creatief: wij durven gebruik te maken van niet-standaard oplossingen
  • Persoonlijk: onze benadering en omgang met anderen is dichtbij en informeel
  • Transparant: wij delen kennis met anderen, ook als dit niet binnen de opdrachtbevestiging valt
  • Resultaatgericht: ons werk moet resultaten opleveren voor anderen

Wil je meer weten over ons?

Heb je vragen over onze aanpak, onze projecten of over onze medewerkers? Neem gerust contact met ons op via 020 2614 195 of info@agilescrumgroup.nl. We helpen je graag verder!Contact