slim
samen
werken

In-company Agile & Scrum trainingen

Wil je met jouw team of gehele organisatie aan de slag met Agile werken en Scrum? Wij verzorgen al onze trainingen ook in-company. Het voordeel van in-house trainingen is dat we de training helemaal toe kunnen spitsen op jouw organisatie. Daarnaast is een in-company training zeer voordelig wanneer je meerdere medewerkers op wilt leiden in Agile werken en Scrum.

Hieronder vind je een overzicht van onze in-company trainingen:

Agile Transformatie training

Tijdens de in-company Agile transformatie training leer je hoe je als organisatie volledig de overstap maakt naar Agile werken. In de training wordt er gebruik gemaakt van bewezen veranderkundige modellen in Agile transformaties. Aan de hand deze modellen wordt er gekeken hoe jouw organisatie het beste de overtap kan maken naar Agile werken. Zo wordt theorie en praktijk gecombineerd om direct stappen te maken waardoor je precies leert hoe je een Agile tranformatie verwezenlijkt.

Meer informatie

Agile en Scrum Basistraining

De In-company Agile en Scrum basistraining duurt één dag, waarin je de volledige fundering van Agile en Scrum onder de knie krijgt.  Door middel van van praktijkvoorbeelden en interactieve oefeningen wordt weergegeven hoe Scrum binnen organisaties vorm gegeven wordt waarbij de nadurk ligt op hoe Scrum werken binnen jouw organisatie er uit zou zien. In deze training licht de nadruk op Agile en Scrum toepassen binnen een non-it omgeving. Deze in-house training is helemaal toe te spitsen op jouw organisatie.

Meer informatie

Scrum Product Owner training

Tijdens deze tweedaagse in-company Scrum Product Owner training leer je alles over de Product Owner rol en over Scrum. Zo leer je hoe je als vertegenwoordiger van de (interne) klant functioneert waarbij de focus ligt op waardemaximalisatie. Je leert alles over de taken en verantwoordelijkheden van de Product Owner zodat je deze rol zelf kunt oppakken na de training. Deze in-company training is toe te spitsen op jouw organisatie.

Meer informatie

Scrum Product Owner Advanced training

Werken jullie binnen de organisatie al met meerdere Product Owners, maar is er ruimte voor een verbeterslag in het leveren van maximale klantwaarde? De in-house Scrum Product Owner Advanced training leert je hoe je als Product Owner  je rol nog beter kan uitvoeren, om waarde maximalisatie te gearanderen. Praktijkvoorbeelden voeren de leidraad in deze training zodat je precies weet hoe je binnen de organisatie de Product Owner rol beter kan vervullen. Deze in-company training is toe te spitsen op jouw organisatie. De training tevens een goede voorbereiding voor het PSPO II examen, die in combinatie met de training aan te schaffen is.

Meer informatie

Scrum Master training

Tijdens de in-company Scrum Master training leer je hoe jij als Scrum Master het Scrum team begeleidt. Het gaat hierbij om het begeleiden van de meetings en het soepel laten verlopen van het werk. Gedurende de training worden er veel praktijkvoorbeelden en interactieve oefeningen gebruikt om de theorie en de praktijk direct met elkaar te koppelen. Deze in-company training is toe te spitsen op jouw organisatie.

Meer informatie

Scrum Master Advanced training

Werken je al met meerdere Scrum Masters binnen jouw organisatie, maar wil je de Scrum teams nog beter later presteren? Tijdens de in-company Scrum Master Advanced training leer je hoe jij je als Scrum Master verder ontwikkelt, om vervolgens de Scrum teams nog beter te fasciliteren. Gedurende de training wordt er aan de hand van praktijk voorbeelden aan ieders individuele situatie oplossingen en inzichten gegeven waardoor iedereen na de training direct aan de slag kan. Deze in-company training is volledig toe te spitsen op jouw organisatie. De training is tevens een goede voorbereiding voor het PSM II examen, die in combinatie met de training aan te schaffen is.

Meer informatie

Agile voor Managers training

Tijdens de Agile voor managers training leer je wat Agile werken betekent voor jouw organisatie en voor jou als manager. Dit doe je aan de hand van praktische oefeningen in combinatie met theorie. Je leert wat je als manager wel en niet moet doen om Agile succesvol in te zetten binnen jouw organisatie.

Meer informatie

Agile Coach opleiding

Met de in-company Agile Coach opleiding leer je hoe je organisaties op individueel, team en strategisch niveau begeleidt om de omslag naar Agile werken te maken. De opleiding duurt 4 dagen, waarin je een combinatie van theorie, praktijk voorbeelden en praktische oefeningen mee krijgt om als Agile Coach binnen jouw organisatie te kunnen functioneren. Deze in-house training is toe te spitsen op jouw organisatie.

Meer informatie

Agile Coach leergang

De in-company Agile Coach leergang is een 8-daagse opleiding voor organisaties die al met Agile Coaches werken en zich door willen blijven ontwikkelen op het gebied van Agile. De training gaat in op Coaching op individueel, team en organisatie niveau. De training maakt gebruik van theorie in combinatie met praktijk voorbeelden van de deelnemers, doordat er antwoorden worden gegeven op de probleemstellingen van de organisatie kan er gedurende de training al direct ontwikkelingen worden gemaakt wat betreft Agile werken binnen de organisatie.

Meer informatie

Agile HR training

In deze In-company Agile HR training leer je wat de rol van de HR afdeling is binnen Agile werken. Je leert hoe je in plaats van traditioneel HR, een Agile vorm HR kan toepassen. De HR afdeling speelt een grote rol in Agile werken, tijdens deze training leer je hoe deze rol binnen jouw organisatie het best vormgegeven kan worden, dit leer je door middel van theorie, praktijkvoorbeelden en oefeningen. Deze training is helemaal toe te spitsen op jouw organisatie.

Meer informatie

Agile & Lean training

Gedurende de Agile & Lean in-company training leer je hoe je projecten op een Agile wijze kan uitvoeren. Dit leer je aan de hand van het Scrum framework. Daarnaast leer je hoe Lean Six Sigma gebruikt kan worden om processen te verbeteren. Deze training is de ideale training als je wilt leren hoe jouw organisatie kan inspelen op een veranderende wereld. Deze in-house training is toe te spitsen op jouw organisatie.

Meer informatie

Kanban training

Leer in deze in-company Kanban training hoe je met de Kanban werkwijze werkprocessen binnen teams kunt stroomlijnen. Je leert op spelende wijze met theorie en praktische oefeningen hoe je Kanban toepast om processen efficiënt en effectief te laten verlopen, en hoe je als team/ organisatie wendbaarder wordt. Deze training is toe te spitsen op jouw organisatie.

Meer informatie

Leading SAFe training

In de in-company Leading SAFe training leer je hoe je Agile werken organisatie-breed opschaalt. Dit gebeurt aan de hand van het Scaled Agile Framework. Door middel van theorie en praktische oefeningen worden alle benodigde vaardigheden en kennis bijgebracht om als organisatie Agile te gaan werken op grote schaal. Deze in-company training is toe te spitsen op jouw organisatie. Tevens is deze training een goede voorbereiding op het SAFe Agilist examen, die in combinatie met de training aan te schaffen is.

Meer informatie

SAFe Lean Portfolio Management training

Leer in deze tweedaagse in-company SAFe Lean Portfolio management training hoe je je portfolio kan managemen in een SAFe context. Leer kansrijke initiatieve indentificeren, risico’s bepalen en je portfolio beheren om je innovatie doelstellingen te halen. In deze training worden theorie en praktijk direct aan elkaar gekoppeld door middel van diverse tools en templates zodat alle trainees na de training direct aan de slag kunnen. Deze training is helemaal toe te spitsen op jouw organisatie.

Meer informatie

Zelfsturing & Zelforganisatie training

Gedurende deze tweedaagse in-company Zelfsturing & Zelforganisatie training leer je hoe je als organisatie al het potentieel uit je teams haalt. Je leert hoe je de verantwoordelijkheid legt bij autonome teams, waardoor er mee motivatie, inspiratie en werkplezier binnen de organisatie onstaat. Deze training is een combinatie van theorie en praktijkoefeningen, waardoor elk individu na afloop van de training zijn rol binnen een zelforganiserend team of organisatie kent. Na afloop van de training kan er dus direct aan de slag worden gegaan met zelfsturend en zelforganiserend werken. Deze in-company training is helemaal toe te spitsen op jouw organisatie.

Meer informatie

Liberating Structures training

Is er binnen jouw organisatie ruimte voor betere samenwerking? Met de in-company Liberating Structures training leer je hoe je gesprekken op een constructieve en succesvolle manier kan begeleiden Je leert in één dag hoe de methodes van toepassing zijn op jouw specifieke praktijksituatie. Deze in-company training is helemaal toe te spitsen op jouw organisatie.

Meer informatie

Design Thinking training

Met deze In-company Design Thinking training leer je het gedachtegoed achter Design Thiking. Je leert hoe je aan de hand van Design Sprints daadwerkelijke innovatie realiseert. In deze oefening worden theorie en praktische oefening gecombineerd om je alles te leren over Design Thinking. Deze training is helemaal toe te spitsen op jouw organisatie.

Meer informatie

User Stories & Story Mapping training

Leer goede en waardevolle User Stories schrijven met deze ééndaagse in-company User Stories & Story Mapping training. Een User Storie schrijven aan de hand van het standaardformaat lijkt makkelijk, maar in de praktijk komt er meer bij kijken zoals wat is de juiste focus, scope, grote en complexiteitsniveau? Leer daarnaast hoe stakeholders betrokken dienen te worden bij het mappen van User Stories, om uiteindelijk tot een goed geprioriteerde Product Backlog te komen. Deze training is helemaal toe te spitsen op jouw organisatie.

Meer informatie

Stakeholder Management training

Verloopt het behartigen van alle belangen van betrokkenen niet altijd even goed binnen projecten? Of is er veel weerstand bij het uitvoeren van projecten? Met de in-company stakeholder management training leer je hoe om te gaan met stakeholders om maximale waarde te creëren voor de klant. In de training worden theorie, praktijkvoorbeelden en oefeningen gebruikt om je te leren hoe je stakeholders goed kan managen. Deze training is toe te spitsen op jouw organisatie.

Meer informatie

NLP cursus voor coaches

Leer hoe je aan de hand van NLP-technieken meer in verbinding met elkaar kan staan waardoor het werk efficiënter, soepeler en leuker is. In deze  in-comapny NLP voor coaches cursus, leer je aan de hand van theorie en praktische oefenningen  de benodigde kennis en vaardigheden om te kunnen coachen met NLP technieken. Deze in-company training is helemaal toe te spitsen op jouw organisatie.

Meer informatie

Coachend Leidinggeven training

Deze training voor coachend leidinggeven is speciaal ontworpen zodat jij kunt leren hoe je op een effectieve manier leiding kunt geven met een coachende aanpak. De focus van de training ligt op het vergroten van het vermogen van teams om zelf te organiseren. We behandelen ook het versterken van de verantwoordelijkheid, het vermogen om te leren en de vaardigheid om zelf te sturen binnen de teams. Verder zul je praktische methoden aangereikt krijgen om je te helpen bij het bereiken van doelen en om het potentieel in jezelf en anderen te ontdekken. Kortom, deze training biedt waardevolle inzichten en vaardigheden waarmee jij als leidinggevende teams en individuen optimaal kunt begeleiden naar succes

Meer informatie

Zakelijk Tekenen cursus

Met de cursus zakelijk tekenen krijg jij de tools om ingewikkelde verhalen en plannen op een heldere en geordende manier in beeld te brengen. Gedurende een tweedaagse training leer je hoe je krachtige tekeningen kunt gebruiken als alternatief voor woorden. Hierdoor kun je jouw ideeën effectiever communiceren en begrepen worden, zelfs wanneer verbale uitleg tekort schiet.

Meer informatie

NB: combinaties van bovenstaande trainingen zijn mogelijk.

Onze in-company trainingen zijn altijd maatwerk en toegespitst op de context van jouw organisatie en branche. Bel ons om te bespreken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Ons telefoonnummer is 020 2614 195 en per mail zijn we te bereiken via info@agilescrumgroup.nl.

Onze klanten