slim
samen
werken

Agile HR Training

Zit jij met deze vragen: Wat is Agile HR? Wat is de rol van HR in een Agile organisatie? Hoe kan ik met mijn HR team Agile werken? Volg dan de Agile HR training. In deze training leer je alles over Agile werken en de invloed die dat heeft op de HR afdeling en HR werkzaamheden.

Deze training is zowel op individuele basis te volgen als in-company te organiseren.

Wat is de inhoud van de Agile HR training?

Tijdens de tweedaagse Agile HR training behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Wat is Agile werken? In dit onderdeel scheppen we duidelijkheid rond de term Agile. Tegenwoordig zegt bijna iedere organisatie Agile te zijn of te willen zijn, maar in de praktijk weet men vaak niet wat hiermee wordt bedoeld. Na het volgen van deze training weet jij dat wel.
  • Hoe kan je als HR afdeling Agile werken? Agile werken is een combinatie van mindset en methoden. In onze Agile HR training bieden we inzicht in verschillende methoden die je kunt gebruiken als HR afdeling. Scrum en Kanban zijn hierin het belangrijkst.
  • De rol van HR binnen een Agile organisatie. De kern van de training zal zich focussen op de rol die HR heeft binnen een Agile organisatie. In ons Agile HR model onderscheiden wij drie verschillende niveaus: strategisch Agile HR, tactisch Agile HR, en operationeel Agile HR. Per niveau staan we uitgebreid stil en beantwoorden we vragen als: hoe ziet goed Agile leiderschap eruit en hoe ontwikkel je Agile leiders met visie? Heb je nog beleid in een Agile organisatie en hoe ziet dat beleid er dan uit? Wat zijn gewenste competenties voor medewerkers in een wendbare organisatie? Hoe richt je persoonlijke ontwikkeling in en wie beoordeelt wie? Hoe zien Agile functieprofielen eruit?
  • Agile transformatie. Je hebt besloten Agile te worden, en dan? Waar begin je? In de Agile HR training behandelen we verschillende methoden die je helpen om jouw ouderwetse organisatie stap voor stap meer Agile te maken.

Resultaat

Na de training ben je in staat om:

  • Op jouw HR afdeling Agile werken te introduceren.
  • Met jouw HR team de organisatie meer Agile te maken. Dit zorgt voor tevreden klanten én tevreden medewerkers.

Niveau: iedereen kan meedoen met deze training. Wij adviseren echter minimaal HBO werk- en denkniveau.

NB: voor deze opleiding is geen voorkennis vereist. Heb je onze basistraining gevolgd? Dan zit er een stuk herhaling in deze training.

Tijden en locatie

Onze trainingsdagen starten altijd om 09:30 uur en duren tot ongeveer 16:00 uur (inclusief lunch). De trainingen vinden plaats in Meeting Plaza, Utrecht.

Voor een volledig overzicht van alle geplande trainingsdata klik je boven aan deze pagina op het groene tabje ‘inschrijven’.

Waarom Agile Scrum Group?

Agile Scrum Group is gespecialiseerd in Agile voor IT én non-IT omgevingen. Onze trainers hebben veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt in deze Agile HR opleiding. Bovendien staren we ons niet blind op theorie en kijken we altijd hoe je Agile naar een volgend niveau kan brengen binnen jouw eigen werkomgeving. Het beste bewijs hiervan zijn de goede beoordelingen van eerdere deelnemers. We scoren 8.5 uit 10 en daar zijn we trots op!

Heb je vragen over de Agile HR training?

Neem dan contact op via 020 2614 195 of info@agilescrumgroup.nl. We helpen je graag verder!

Certificering

Na afloop van de opleiding ontvang je een Agile Scrum Group certificaat.

Investering

  • De kosten voor de Agile HR training zijn € 1295.

De prijs is inclusief alle opleidingsmaterialen, Agile Scrum Group certificaat en drankjes/lunch, en exclusief BTW.

Direct inschrijven

Offerte per mail? Klik hier

Wist je dat je een deel van de kosten van deze training terugkrijgt bij het boeken van een vervolgtraining? Lees hier meer over korting op je training.

Betalingsmogelijkheden

betalingsmogelijkheden-agile-en-scrum-trainingen

 

In-company

Wil je deze training in-company organiseren? Dat kan vanaf 4 deelnemers. Bel op 020 2614 195 of mail en we sturen je een offerte toegespitst op jouw situatie.

Open inschrijving

De trainingen vinden plaats in Utrecht (Meeting Plaza). Op deze locatie is er een parkeerkaart beschikbaar voor €12,50. Klik hier voor meer informatie.

Er staan geen trainingen op het programma.

Onze klanten