slim
samen
werken

Sjoerd Rienks

Ik ben: Sjoerd Rienks, student in Amsterdam en ik woon daar een heel klein stukje onder. Ik studeer Informatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam. Mijn studie richt zich voornamelijk op het bouwen van bruggen tussen de informatietechnologie, de samenleving en het bedrijfsleven. Voordat ik bij Agile Scrum Group kwam werken heb ik ervaring opgedaan als Online Marketeer bij Blockchain Now! Hier kon ik mijn opgedane kennis over blockchaintechnologie in de praktijk brengen. Na een jaar heb ik de overstap gemaakt naar Agile Scrum Group.

Sjoerd

5 termen die mij omschrijven: Ondernemend, creatief, sociaal, nieuwsgierig en realistisch

Ik doe: Ik ondersteun Agile Scrum Group voornamelijk op de achtergrond. Op dit moment ben ik voornamelijk druk bezig met het Duitse broertje van Agile Scrum Group. Hiervoor ontwikkel ik websites, richt ik processen in en houd ik mij bezig met marketing. Op deze manier blijft het bedrijf groeien!

In mijn vrije tijd: In de eerste plaats ben ik gewoon nog student. Ik ga graag uit met vrienden en huisgenoten, roei sinds kort een paar keer per week en maak graag muziek. Ook werk ik hard aan een eigen startup die zich focust op smarthome technologie.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: De perfecte studentenbaan. Agile Scrum Group is een jong en snel groeiend bedrijf. Als student is het voor mij lastig om op vaste dagen te kunnen werken, gelukkig is dat hier geen probleem. Omdat we met een klein team zijn zie ik ook dat mijn ideeën en suggesties serieus genomen worden.