slim
samen
werken

Willemijn van Lier

Ik ben: Willemijn van Lier. Na mijn studie Economie en Bedrijfskunde aan de UvA ben ik tien jaar werkzaam geweest in de Fast Moving Consumer Goods Industry op het gebied van Business Development. Het leveren van waardevolle producten aan de klant binnen een zeer snel veranderende omgeving hebben hier altijd centraal gestaan. Dankzij deze ervaring heb ik geleerd dat succesvolle organisaties en resultaten worden behaald door middel van gemotiveerde werknemers en een juiste teamdynamiek. Mijn passie om mensen en teams in beweging te krijgen en daardoor zowel individuele- als teamgroei te realiseren, drijft mij om elke dag met plezier naar mijn werk te gaan.

‘The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team’ – Phil Jackson.

5 termen die mij omschrijven: creatief, connecting, nieuwsgierig, daadkrachtig, optimistisch

Ik doe: Bij Agile Scrum Group coach en train ik teams en organisaties op het gebied van Agile en Scrum. De kracht zit hem in het toepasbaar maken van de theorie naar de praktijk. Hoe deze eruit ziet verschilt elke dag weer, zolang de kaders maar helder zijn. Middels het bekrachtigen van het individu en het aanreiken van tools en praktische vaardigheden hoop ik inzicht en inspiratie richting werknemers en organisaties te brengen.

In mijn vrije tijd: zorg ik voor de juiste balans tussen inspanning en ontspanning, samentijd en eigentijd. Plezier maken is een hele belangrijke drijver in mijn leven en een groot onderdeel van de invulling van mijn vrije tijd. Dit vind ik bijvoorbeeld terug in de acteerlessen die ik volg, de tijd die ik spendeer met mijn familie en vrienden, het ondernemen van leuke activiteiten en reizen. Ik sport graag maar ik kan ook erg genieten van een goed boek,  een goede film of een rustig avondje op de bank en helemaal niets doen.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: De ruimte voor ondernemerschap, persoonlijke groei en gemotiveerde collega’s maken het werk zowel leuk als uitdagend. De gezamenlijke passie voor persoonlijke verbinding en de gedrevenheid om het beste uit werknemers te halen resulteren uiteindelijk in groeiende teams en organisaties. Dit maakt het daarom een groot plezier om voor Agile Scrum Group te werken.

Contact opnemen met Willemijn? Stuur haar dan een e-mail.