slim
samen
werken

Anna Batten

Anna Batten

Ik ben: Anna Batten, woonachtig in Oosterhout, in het gezellige Brabant. Ik ben geboren en opgegroeid in Boedapest, de hoofdstad van Hongarije. Na een paar jaar ook in Duitsland gewoond te hebben, vertrok ik naar Nederland, waar ik nu al 26 jaar woon. Ik ben getrouwd met Fred, en ben moeder van 3 volwassen kinderen die al uit het huis zijn. Ik geloof in de verbindende kracht van tekenen, van de creativiteit die het losmaakt. Het visualiseren van informatie biedt ruimte voor nieuwe perspectieven. Samen met jou helderheid creëren zodat jij kunt laten zien wat je bedoelt – dat is het mooiste wat er is!

5 termen die mij omschrijven: duidelijk, geïnteresseerd in een ander, kritisch, geordend, observerend.

Ik doe: Bij Agile Scrum Group geef ik de training “Zakelijk tekenen”. Ik help groepen effectiever samen te werken door visualisatie te gebruiken. Ik laat ze zien hoe ze hun eigen gedachten en ideeën op een makkelijke en begrijpelijke manier op papier kunnen zetten. Ik leer ze, stap voor stap, met kleine tips overzicht en helderheid te creëren in complexe verhalen.

In mijn vrije tijd: kun je me geregeld op de badmintonbaan vinden en op het terras om ‘n drankje te doen, te kletsen en mensen te kijken. Ik word heel gelukkig als ik mijn gezin kan verwennen en kan intens genieten van lekker eten. Ik ben dol op Italië en het voorjaar, houd van wandelen, nieuwe recepten uitproberen, foto’s maken én kijken, muziek luisteren en series kijken. En verder….breng mij aan het lachen, en je bent binnen!

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: een fijne werkplek waar medewerkers de vrijheid, de mogelijkheid, de tijd en het vertrouwen krijgen om zichzelf uit te proberen, zich te ontwikkelen en iets moois bij te dragen aan het geheel. Heel bijzonder!