slim
samen
werken

Rob Koppenaal

Afbeelding Rob Koppenaal

Ik ben

als zelfontwikkeling fanaat altijd gemotiveerd om het beste uit mezelf te halen. Vroeger was ik een verlegen jongen met weinig zelfvertrouwen. Op een gegeven moment besloot ik dat het tijd was voor verandering en ging in de leer bij verschillende coaches. Waar ik vroeger extreme angsten ervaarde tijdens presentaties, geeft het mij nu een geweldige kick om voor een groep te staan.

Als Agile coach en trainer neem ik ervaring mee uit mijn bachelor en master informatiekunde en master toegepaste cognitieve psychologie, als datingcoach, Product Owner en Scrum Master / Agile coach van vele teams.

5 termen die mij omschrijven

gedreven, leergierig, positief, sportief en humor.

Ik doe

wat ik leuk vind en daarom hoef ik niet te werken. Ik krijg ontzettend veel energie als ik anderen kan helpen bij hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Als Agile coach en trainer geef ik het theoretische kader met praktische oefeningen om blijvende veranderingen te realiseren. Met het resultaat dat er een hoop wordt gelachen en cursisten met motivatie en kennis naar huis gaan. Onze slogan is niet voor niets: slim samen werken.

In mijn vrije tijd

kan ik niet zo goed stilzitten en daarom ben ik het liefst zoveel mogelijk op pad. Bijvoorbeeld met de auto van de zaak naar een mooi natuurgebied in ons kikkerlandje. Of op duikvakantie op een bounty-eiland. Verder ben ik regelmatig in de sportschool of met vrienden op het terras. Daarnaast gaan mijn vriendin en ik elke week op een leuke date.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als

een droombaan. Vanaf de eerste werkdag tot aan de dag van vandaag heb ik vanuit mijn collega’s geen enkele stress ervaren, integendeel alleen maar positiviteit. Het inwerkproces ging op mijn eigen tempo. Ik kon zelf kiezen wanneer het tijd was om meer hooi op mijn vork te nemen.

Elke week is er veel tijd om jezelf als trainer te blijven ontwikkelen en met collega’s te sparren om de trainingen steeds een procentje beter te maken. Conclusie: ik voel mij enorm dankbaar, kan 100% mijzelf zijn en krijg veel waardering. Elke dag (ja écht elke) ga ik met veel plezier naar mijn werk!