slim
samen
werken

Gratis* Agile Scrum workshop

Vraag nu de gratis* Agile Scrum workshop aan voor jouw organisatie en maak kennis met de voordelen van Scrum. Je maakt tijdens deze korte sessie, bestaande uit een theorie– en praktijkdeel, kennis met de principes van Agile Scrum en het Scrum proces. Daarnaast krijg je op basis van praktijkcases goed inzicht in de toepassing van de methode en de reeds behaalde resultaten in soortgelijke organisaties als die van jou.

Onderwerpen die we behandelen in deze workshop zijn:

  • Waar komt Agile Scrum vandaan?
  • Hoe ziet de Scrum werkwijze eruit?
  • Wanneer gebruik je Agile Scrum?
  • Wat kan het mij opleveren?
  • Hoe pas ik het toe in mijn organisatie?

Aan de slag met je eigen projecten

Aan het einde van de workshop kunnen we aan de slag gaan met een klein project uit jouw organisatie. Hierbij passen we de geleerde Scrum werkwijze toe. Dit leidt tot concrete afspraken over de rolverdeling en het werkproces binnen het aanstaande scrumteam. Ons doel is dat je overtuigd raakt van de Agile Scrum methode. Een positieve houding is belangrijk om de methodiek succesvol binnen jouw organisatie te laten landen.

Wat levert deze workshop jou op?

Naast een hoop enthousiasme begrijp je na afloop van de workshop: • De Agile Scrum methodiek; • De werkwijze van Scrum; • De praktische handvatten voor Scrum. Kortom: start vandaag nog met het verbeteren van jouw projecten en schrijf je in! Deze workshop is bedoeld voor groepen (vanaf 5 deelnemers) van dezelfde organisatie. De workshop vindt plaats bij jou op locatie.

Heb je vragen over de Agile Scrum workshop?

Neem dan contact op via 020 2614 195 of info@agilescrumgroup.nl. We helpen je graag verder!

*De workshop is kosteloos wanneer je een in-company vervolgdienst afneemt. Bij plaatsvinden van de workshop wordt €1500 ex BTW in rekening gebracht, waarna je dezelfde €1500 als kortingstegoed krijgt op in-company diensten van Agile Scrum Group. Deze aanbieding is één keer te gebruiken per organisatie.

Onze klanten