slim
samen
werken

Sabine Heij

Sabine Heij, office manager

Ik ben: Sabine Heij,  ik woon samen met mijn vriend en hond in Krommenie. Office-management en recruitment lopen als de rode draad door mijn loopbaan en zonder ooit een beeld te hebben gehad van een bepaalde droombaan, kan ik inmiddels wel stellen dat ik dit gewoonweg het allerliefste doe. Regelen en schakelen, vallen en opstaan, vind ik top!

5 termen die mij omschrijven:  zelfstandig, humor, zorgzaam, mensen-mens, methodisch.

Ik doe: Bij Agile Scrum Group ben ik verantwoordelijk voor de backoffice.Een hele gave positie vind ik doordat je bent betrokken bij het proces van a tot z. Vanaf het eerste contactmoment met een toekomstige cursist tot en met de facturatie. Mensen benaderen ons over het algemeen omdat ze zin hebben om zich te gaan ontwikkelen. Er is vooral veel positiviteit!

In mijn vrije tijd:

kijk en lees ik alles wat los en vast zit op het gebied van psychologie en controversiële onderwerpen. Vinted kan ik me ook uitstekend mee vermaken, evenals met vrienden en mijn zus, winkelen, nieuwe (vakantie)plannetjes smeden en onze Cockerspaniël genaamd Bluewi.
Ik ben hartstikke bang voor apen, dol op directe communicatie en mijn droombestemmingen zijn de Seychellen en Madagaskar. Dat in een notendop!

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: een ontzettend fijne werkplek. Ik kan niet anders zeggen. De cultuur is helemaal van deze tijd, je mag er jezelf zijn en ik word dagelijks omringd door een groep lieve collega’s. Er zit elke dag wel iemand anders naast me te werken. Die afwisseling en het feit dat er geen autoriteit of hiërarchie heerst, dat past heel goed bij mij. Interesse in elkaar, hard lachen, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken, zo gaat dat hier!