slim
samen
werken

Sabine Heij

Ik ben: Sabine Heij, woonachtig in het mooie centrum van Haarlem. Office-management is de rode draad in mijn loopbaan tot dusver en zonder ooit een beeld te hebben gehad van een bepaalde droombaan, kan ik inmiddels wel stellen dat ik dit gewoon het allerliefste doe. Laat mij maar regelen!

Afbeelding Sabine Heij

5 termen die mij omschrijven:  zelfstandig, humor, zorgzaam, mensen-mens, methodisch.

Ik doe: Bij Agile Scrum Group ben ik verantwoordelijk voor de backoffice.Een hele gave positie vind ik doordat je bent betrokken bij het proces van a tot z. Vanaf het eerste contactmoment met een toekomstige cursist tot en met de facturatie. Mensen benaderen ons over het algemeen omdat ze zin hebben om zich te gaan ontwikkelen. Er is vooral veel positiviteit!

In mijn vrije tijd: zit ik graag overal ‘op en in’ en soms staat de 80+ modus aan.Spinnen, stuk (hard)lopen, hapje buiten de deur doen, wat nieuws koken, een serie binchen, TRX, Vinted afstruinen, museumpje. Allemaal leuk! Ik hoop dit jaar mijn droomauto te gaan kopen, het lijkt me dan vooral top om met enige regelmaat op de Vrije Dagen van circuit Zandvoort een paar goeie rondes te kunnen sjezen.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: een ontzettend fijne werkplek. Ik kan niet anders zeggen.De cultuur is helemaal van deze tijd, je mag er jezelf zijn en ik word dagelijks omringd door een groep lieve collega’s. Er zit elke dag wel iemand anders naast me te werken. Die afwisseling en het feit dat er geen autoriteit of hiërarchie heerst, dat past heel goed bij mij. Interesse in elkaar, hard lachen, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken, zo gaat dat hier!