slim
samen
werken

Steven Oosterhuis

steven_agile_coach_trainer_website

Ik ben: Steven Oosterhuis. Na mijn technische studie van natuurkunde en wiskunde had ik al snel door dat processen verbeteren en waardevolle veranderingen brengen tot teams mij het meeste aanspreekt.

Zo ben ik begonnen als projectleider innovatie maar heb daarna vooral werkervaring opgedaan in verschillende managementposities waarbij ik betrokken was bij transformaties of belangrijke verandertrajecten. Zo heb ik inmiddels hiërarchisch leidinggegeven aan verschillende teams, waarbij het trainen en coachen van mensen me het meeste aansprak.

In mijn jaren als manager heb ik ervaren hoe belangrijk het Agile gedachtengoed in het succes van een team is, zoals bijvoorbeeld de menselijke interactie, eigenaarschap, vertrouwen, transparantie naar elkaar. Zo heb ik inmiddels dan ook bij meerdere bedrijven en afdelingen Agile en Lean trajecten bij verschillende afdelingen geïmplementeerd, waarbij steeds de focus was om de teamdynamiek, wendbaarheid en werkgeluk van de medewerkers te verhogen.

Aangezien het trainen van groepen en coachen van mensen het beste bij mij past combineer ik nu mijn werk als Agile coach en trainer bij de Agile Scrum Group en hoop graag voor veel bedrijven en teams een waardevolle toevoeging te zijn.
‘De effectiviteit van een team hangt niet af van de intelligentie van de individuele teamleden, maar van de kwaliteit van hun onderlinge relaties.'”

5 termen die mij omschrijven: optimistisch, creatief, improviseren, verbindend, daadkrachtig

Ik doe: Ik werk bij Agile Scrum Group als Agile coach en trainer. Hierbij hoop ik teams beter, productiever, gelukkiger te laten samenwerken wat leidt tot meer werkplezier voor iedereen.

In mijn vrije tijd: geef ik theaterles in improvisatie-theater, speel ik ook veel theater, organiseer en ben ik moderator bij politieke debatten in Amsterdam en houd ik enorm van reizen, koken en bordspellen!

Werken bij de Agile Scrum Group ervaar ik als: prettig, informeel, vertrouwd en een warm bad. Het feit dat iedereen een gezamenlijke passie heeft om een waardevolle verandering voor teams te brengen in combinatie met een informele sfeer, maakt dat iedereen open staat voor elkaar en elkaar wilt helpen.