slim
samen
werken

Seim Mol

Ik ben: Seim, student Commerciële Economie in Amsterdam. Als student hou ik me bezig met online marketing. Voorheen was ik werkzaam bij een startup die een software oplossing bood voor disruptieve innovatie projecten, hier heb ik veel praktijk kennis opgedaan over digitale marketing ter ondersteuning van mijn theoretische kennis uit mijn studie.

Seim Mol online marketeer

5 termen die mij omschrijven: Nieuwschierig, progressiegericht, creatief, taakgericht en sociaal.

Ik doe: Nu ondersteun in Agile Scrum Group met de online marketing. Zo optimaliseer ik bijvoorbeeld artikelen voor onze vindbaarheid, zet ik de trainingen op de website en maak ik zo nu en dan advertenties. Daarnaast zijn we atijd bezig met creatieve manieren bedenken om ons bereik en vindbaarheid verder te vergroten.

In mijn vrije tijd: In mijn vrijetijd ben ik veel aan het sporten, zo houd ik van hardlopen, kitesurfen en speel ik zaalvoetbal. Verder lees ik bijna elke ochtend (een heerlijke manier om de dag te beginnnen) en ben ik met lekker weer vaak te vinden op het terras of in het park. Daarnaast ben ik nog student dus ik ben ook met regelmaat op de HVA campus.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: Enorm leerzaam en fijn. Omdat ik online marketing studeer en dit direct tot uiting kan brengen bij Agile Scrum Group, verkrijg ik het stukje praktijk ervaring die ik in mijn studie vaak mis. Daarnaast is Agile Scrum Group enorm flexibel als het om werktijden en dagen gaat, dit maakt dat ik weinig druk ervaar waardoor het goed te combineren is met mijn studie en sociale leven.