slim
samen
werken

Sander van Roon

Sander-van-Roon-Agile-Coach-Trainer-Agile-Scrum-Group

Ik ben: Sander van Roon, woon in Zoetermeer met mijn dochter Carmen en zoon Quinten. Geboren en getogen in Den Haag maar al circa 17 jaar in Zoetermeer. Ik heb veel ervaring opgedaan in commerciële en managementrollen en ben de laatste jaren in de Agile wereld gerold en daar viel alles voor mij op zijn plek. Langzamerhand steeds meer richting training geven gerold iets wat ik ook in mijn vrije tijd veel doe binnen de sport.

5 termen die mij omschrijven: Analytisch, stressbestendig, passie, samenwerken, inspireren.

Ik doe: Bij Agile Scrum Group ben ik Agile coach en trainer. Ik help mensen om stappen te zetten in het samen werken, het creëren van een fijn werk klimaat om zo de beste versie van zichzelf en de mensen om hen heen te kunnen realiseren.

In mijn vrije tijd: In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk in het zwembad te vinden. Al ruim 10 jaar geef ik training en coach ik waterpoloteams. Hier is ook mijn passie voor training geven en mensen beter maken ontstaan. Begonnen bij de jeugd en de laatste jaren altijd selectieteams met de focus op teamgroei en prestatie.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: Een warm bad. Het is heel fijn om met gelijkgestemden samen te werken. Iedereen werkt vol passie aan hetzelfde doel. Slimmer Samen Werken. Bij ASG voel je dat doel in alles wat we doen.