slim
samen
werken

Bart Schrap

Bart schrap agile coach en trainer agile scrum group

Ik ben: Bart Schrap, woonachtig in Utrecht, samen met mijn vriendin Nicole. Geboren en opgegroeid in Twente (maar daar hoor je niks van, hoor). Na mijn studie Elektrotechniek aan de Universiteit Twente heb ik in allerlei sectoren gewerkt: ICT, evenementen, telecom, onderwijs en training. De rode draad hier is afwisseling, in waar ik werk, met wie ik werk en in wat ik doe. Hier ga ik erg lekker op en dat is waarschijnlijk ook waarom het hele Agile denken en werken mij zo aanspreekt. Ik ben ervan overtuigd dat werk voor mensen leuker wordt als je het zo eenvoudig en flexibel mogelijk inricht en hen het zoveel mogelijk zelf laat invullen. Daar worden ze gemotiveerd, actief en dus ook productiever van.

5 termen die mij omschrijven:  humor, gestructureerd, pragmatisch, leergierig, flexibel.

Ik doe: Bij Agile Scrum Group werk ik als coach en trainer op het gebied van Agile werken. Ik vind het hartstikke leuk om mensen op weg te helpen in het Agile gedachtegoed en ook (inclusief mezelf) met persoonlijke ontwikkeling. Er valt zo veel tijd te winnen door slimmer (samen) te werken en dat is nog leuker ook!

In mijn vrije tijd: Ik houd van het buitenleven, het liefst in de bergen. Daarom ben ik ook geregeld te vinden op de Utrechtse Heuvelrug, bij gebrek aan een paar Alpen om de hoek. Ook ga ik graag een stuk wandelen, mountainbiken, ’s winters natuurlijk skiën (niet op de Heuvelrug) of, mijn laatste ontdekking, een rondje op de motor. Verder kun je me vinden met vrienden op een terras, bij Toastmasters, waar we elkaar helpen beter te worden in het speechen of met een of ander stuk gereedschap in m’n handen, want er moet ook met regelmaat iets geklust worden. Er is altijd wel iets dat mooier, beter of heler kan.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: Superfijn, een warm bad. Al vanaf dag één voelde het als thuis. Fijne, gezellige en betrokken collega’s, een informele sfeer en een hoop vrijheid, maar ook professionaliteit. Alles loopt hier op rolletjes en er wordt veel gelachen. Daar word ik blij van!