slim
samen
werken

Christiaan Kleczewski

Ik ben: Christiaan Kleczewski, geboren in Enschede, opgegroeid in Maastricht en heb gestudeerd in Amsterdam. Na mijn studie Politicologie heb ik in de uitzendbranche en de beveiliging managementervaring opgedaan. Sinds 2010 ben ik werkzaam in de rol van Scrum Master.
Mijn enthousiasme over Scrum als middel om in complexe situaties snel kwalitatief goede resultaten te behalen, heeft mijn doen besluiten om mij verder in Agile en Scrum te bekwamen.

Agile maakt dat organisaties in staat zijn op een slimme manier in te spelen op complexe veranderende omstandigheden, door werkprocessen te versimpelen en medewerkers te helpen verantwoordelijkheid te dragen. Hierdoor worden snel de resultaten behaald en gaat de motivatie en het werkgeluk van de medewerkers omhoog.

Christiaan

5 termen die mij omschrijven: Enthousiast, open, duidelijk, analytisch en doortastend.

Ik doe: Bij Agile Scrum Group geef ik advies en trainingen aan klanten op het gebied van Agile werken en Scrum. Mijn passie is te zorgen voor verandering waardoor mensen meer werkvreugde ervaren en bedrijven wendbaarder worden.

In mijn vrije tijd: Ben ik veel bezig met hardlopen, ik heb in 2016 de marathon van Amsterdam en in 2017 die van Enschede gelopen. Een andere passie van mij is improvisatie theater. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van het bezoeken van concerten en geniet ik enorm van een heerlijke maaltijd.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: een fijne werkomgeving waar veel mogelijkheden bestaan voor eigen initiatief. Een club die doordrenkt is van de wil organisaties en mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen door slimmer samen te werken.

Contact opnemen met Christiaan? Stuur hem dan een e-mail.