slim
samen
werken

Bodei Brouwer

Afbeelding Bodei, Agile Coach en trainer.

Ik ben
Bodei Brouwer en samen met mijn kat Schepje woon ik in Amsterdam. Al mijn hele leven trekt het podium mij. Op mijn vierde dachten mijn ouders “En nu is het genoeg!” en schreven me in voor toneelles. Dat kwam goed uit toen ik tijdens mijn studie mijn bedrijf begon als corporate storyteller en pitch- en presentatietrainer.

Mijn ouders hebben me ook van jongs af aan een liefde voor avontuur en de wereld meegeven, dus in 2017 heb ik alles verkocht, mijn huur opgezegd en ben ik op reis gegaan. Drie jaar reisde ik de wereld over terwijl ik vanaf mijn laptop mijn geld verdiende bij een IT-startup.
Toen sloeg Covid toe en moest ik op stel en sprong terug naar Nederland. Daar ben ik verder de IT ingedoken. Ik heb een poosje gewerkt als software developer en uiteindelijk als product owner. Mensen trainen ben ik altijd blijven doen dus de stap naar Agile/Scrum trainer was makkelijk gemaakt.

Buiten kantooruren vind je me ook nog steeds wekelijks op de bühne, inmiddels alweer 10 jaar als improvisatietheater actrice en docent.

5 termen die mij omschrijven
Vrijzinnig, warm, kleurrijk, humorvol, sociaal

Ik doe
Bij Agile Scrum Group werk ik als Agile en Scrum trainer. Zit je bij mij in de training? Dan wordt het inhoudelijke afgewisseld met het creatieve en speelse.

In mijn vrije tijd
Improviseer ik een weg door het leven. Ik sta bijna wekelijks op het podium, bijvoorbeeld met mijn groep easylaughs in Amsterdam. Maar ik reis ook graag af naar internationale impro-festivals overal ter wereld, zoals Bangkok, Kaapstad, Barcelona en Oslo.
Naast zelf spelen, geef ik ook een paar avonden per week les aan andere impro-groepen.
De rest van mijn creativiteit stop ik in het schrijven van kinderverhalen.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als
Een feestje. Elke dag weer met nieuwe mensen op verschillende plekken werken, dat doet me goed. Ik geloof er heilig in dat een training pas echt effectief kan zijn als de deelnemers het ook naar hun zin hebben en er wordt gelachen en dat wordt er bij ons veel. Ik heb zelden zulke betrokken collega’s gezien als die van mij.