slim
samen
werken

Sylvie Verkinderen

ik ben: Sylvie Verkinderen, geboren en getogen in België. Ik woon en studeer nu voor een jaar in het prachtige Amsterdam, waar ik een master afrond in Digital Business & Innovation aan de VU. Ik heb een vooropleiding in Productontwikkeling en Digital Marketing en gedurende mijn studies heb ik veel geleerd over het belang van innovatie en digitalisatie. Bij de Agile Scrum Group werk ik nu als Online Marketer en krijg ik de kans om mijn kennis om te zetten in de praktijk.

5 termen die mij omschrijven: Creatief, sociaal, kritisch, enthousiast en positief

Ik doe: Mij vind je vooral achter de schermen. Ik weet me met veel verschillende zaken bezig te houden maar ik zorg voornamelijk voor de online zichtbaarheid van de Agile Scrum Group in verschillende media landschappen.

In mijn vrije tijd: ben ik druk in de weer. Ik hou van sporten, zo speel ik hockey en tennis en doe ik aan hardlopen. Ook vind ik het heerlijk om gezellig samen te zijn met vrienden en familie en als ik nog wat tijd over heb ontdek ik graag de wereld.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: unieke kans om mezelf verder te ontwikkelen als Online Marketeer en om veel bij te leren over de wondere wereld van Agile en Scrum. Slim samenwerken staat bij ASG centraal, dit zorgt voor veel werkplezier en flexibiliteit, waardoor ik deze job kan combineren met mijn studies.