slim
samen
werken

Mariska Hulsewé

Mariska Hulsewé, ik woon al sinds 1998 in Renkum, maar ik kom oorspronkelijk uit de bollenstreek; ik ben geboren in Lisse als dochter van een onderwijzer (en mijn moeder werkte op een crèche). Het voelde daarom als heel natuurlijk dat ik na mijn studie in training en coaching belande. Sterker nog, ik heb daarna nooit meer getaald naar een ander soort werk.

Afbeelding Mariska Agile Scrum coach en trainer

Hoe maak je mensen in organisaties gelukkiger en effectiever, dat heeft mij sindsdien als trainer en adviseur steeds beziggehouden. Dat agile daar een grote rol in speelde is geen verrassing. Ik heb heel veel superteams zien ontstaan; blije mensen produceren met hun veerkracht ECHT betere resultaten, dat werd keer op keer bewezen na een geslaagde transformatie.

En dat maakt dit werk heel leuk werk om te doen. Ik zeg wel eens dat mijn werk het soort werk is waarvoor je haast zou willen betalen om het te mogen doen—en nu maar hopen dat niemand dat letterlijk neemt 😉.

5 termen die mij omschrijven: Humor, optimisme, veerkracht, luisteraar, continu leren, mensen-mens.

Ik doe: Bij Agile Scrum Group coach en train ik individuen, teams en organisaties op het gebied van Agile en Scrum. Ik vind het belangrijk dat mijn deelnemers na een sessie echt zin en het vertrouwen hebben om alles toe te gaan passen, te ervaren, in hun dagelijkse praktijk. Die praktijk zorgt er overigens voor dat ik zelf blijf leren. Fijn!

In mijn vrije tijd: plan ik soms een avond niets. Wel eerst even sporten. En dan lekker film kijken. Maar meestal ga ik lekker samen koken en samen eten, of doe ik bestuurswerk voor een beter leefmilieu. In weekenden en vakanties of op vrije dagen ben ik graag buiten; wandelen, fietsen, tuinieren, klussen of sporten. Ik houd ook zeer van culturele uitjes: theater, concerten (modern en klassiek) en musea.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: uiterst warm en verfrissend tegelijk! Zulke leuke collega’s, zoveel bruisende ideeën. Zoveel enthousiasme van iederee om de zaken samen goed en anders aan te pakken. Maar daarvoor heten we dan ook de Agile en Scrum Group…als wij het niet doen, wie dan wel?

Contact opnemen met Mariska? Stuur haar dan een email.