slim
samen
werken

Frank Verhelst

Ik ben: Frank Verhelst. Oorspronkelijk uit Leidschendam, maar al zo’n 25 jaar woonachtig in Amsterdam. Daar terecht gekomen vanwege een studie Spaanse taal- en letterkunde, maar uiteindelijk afgestudeerd aan de Gerrit rietveld Academie, richting Industriële Vormgeving. Na wat over de wereld te hebben gereisd heb ik ongeveer 15 jaar bij verschillende bedrijven gewerkt in de telecom- en internetbranche, waar Agile en Scrum al langer wordt toegepast. Onder andere als teamleider en applicatietrainer en die gecombineerde ervaring pas ik nu toe bij Agile Scrum Group.

Frank

5 termen die mij omschrijven: creatief, eigenwijs, ietwat ongeduldig, sportief en nieuwsgierig.

Ik doe: Bij Agile Scrum Group werk ik als trainer en consultant op het gebied van Agile werken en Scrum. Ik werk graag met groepen en ben altijd bezig met het optimaliseren van de kennisoverdracht. Mijn doel is bereikt als mijn trainees naar huis gaan met nieuwe kennis, om die vervolgens met enthousiasme in de praktijk toe te passen.

In mijn vrije tijd: Ik maak graag tijd vrij voor familie en vrienden. Koken en uit eten gaan zijn enkele van mijn favoriete bezigheden. Daar moet natuurlijk wat tegenover staan en daarom zwem ik een aantal keren per week. De doelstelling is 2500 meter vrije slag onder de 45 minuten. Daar moet ik nog wel wat extra voor trainen. En voor de dagen dat ik liever thuis blijf: er ligt altijd nog een dikke stapel boeken stof te vangen, die ik zeker nog een keer ga lezen.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als:  Een heel fijn bedrijf om te werken! Ik hou van de professionele, maar informele sfeer. We zijn ambitieus en altijd gericht op verbetering. Niet alleen bij de klant, maar natuurlijk ook intern. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en omdat we groeien liggen er veel mooie uitdagingen in het verschiet.