slim
samen
werken

Dennis Dielissen

Afbeelding van Dennis

Ik ben

Dennis Dielissen, geboren op de grens van Limburg en Brabant, maar inmiddels woon ik in Eindhoven en voel ik me 100% Brabander. Tijdens mijn studie Technische Innovatiewetenschappen aan de TU/e heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Agile werken. De mindset voelde direct vertrouwd en heb ik kunnen gebruiken in mijn werk als zelfstandig developer. Ik heb ervaring in de begeleiding van een softwarebedrijf naar Agile werken en heb gewerkt als Product Owner, waardoor ik me goed in alle rollen van een Scrum team in kan leven.

5 termen die mij omschrijven

Open, ondernemend, kritisch, nieuwsgierig, visionair

Ik doe

Bij Agile Scrum Group werk ik als Agile coach en trainer. Ik vind het mooi om te zien hoe de kwaliteiten van mensen beter tot hun recht komen als ze bezig kunnen zijn met dat wat écht relevant is. Ik ontdek graag met je hoe je (nog) meer uit kunt blinken in je werk.

In mijn vrije tijd

Kan ik genieten van veel doen en van weinig doen. Ik ben graag lekker bezig, met klusjes thuis, hardlopen of een dagje uit naar een pretpark. Maar ik kan ook prima genieten van even helemaal niets doen.

Werken bij de Agile Scrum Group ervaar ik als

Heel prettig! De ideale mix tussen een professionele werkomgeving en een relaxte sfeer. Hoewel het werk vrij individueel is, doen we het allemaal samen. Vanaf dag 1 is er veel vertrouwen en dat merk je in alles.