slim
samen
werken

Noortje van de Vooren

Ik ben: Noortje van de Vooren, al 10 jaar woonachtig in Amsterdam en oorspronkelijk uit Eindhoven. In Amsterdam ben ik afgestudeerd op CMV als ontwikkelaar en programmeur van educatieve programma’s voor verschillende culturele doelgroepen. Alles wat je leert komt voor tweederde voort uit de (groeps)cultuur waarin je je omgeeft en voor een derde uit intrinsieke motivatie. Dit betekent dat groei in kennis en vaardigheden vooral gebeurt door je te omringen met de juiste mensen. In mijn werkervaring in HR en recruitment faciliteerde ik trainingen en intervisie bijeenkomsten om een hechte cultuur te versterken in het bedrijf.

noortje van de vooren agile scrum group

Voor mij is recruitment een heel persoonlijk proces. Het is een match als de persoon in kwestie zijn persoonlijkheid, kennis en vaardigheden aansluit op het bedrijf. Dan zal de persoon in zijn kracht staan wat gegarandeerd een positief effect heeft op het bedrijf. Dit ervaar ik in mijn eigen functie ook, het is de uitdaging om de juiste match te vinden bij elke opdracht.

5 termen die mij omschrijven: Creatief, ondernemend, onderzoekend, open-minded, connecter

Ik doe: Bij Agile Scrum Group ontwikkel ik de tak recruitment. Hierbij bouw ik aan de ene kant het netwerk van klanten op en aan de andere kant onze interne pool van coaches. Dit voor interim opdrachten voor de rollen Agile coach, Scrum Master en Product Owner.

In mijn vrije tijd: Dans ik salsa en fiets ik graag in de natuur. Ik heb een voorliefde voor het reizen in landen met een totaal andere cultuur, het liefst op de motor. Verder geef ik yoga les en organiseer ik workshops en trainingen op het gebied van mindfulness en yoga.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: Dynamisch, hands-on en flexibel met veel eigen verantwoordelijkheid en sturing maar wel met ondersteuning van het hele team. De Agile mindset leeft in deze bedrijfscultuur.

Contact met Noortje? Stuur haar een mail.