slim
samen
werken

Inez Alberts

Inez Alberts werkstudent bij de Agile Scrum Group

Ik ben: Inez, student Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben een leergierig en gedreven persoon die van uitdaging houdt. Zo ben ik naast het werk dat ik bij Agile Scrum Group verricht, ook werkzaam op Schiphol.

5 termen die mij omschrijven: leergierig, perfectionistisch, enthousiast, sportief en gedreven.

Ik doe: veel door elkaar heen. Ik ben binnen Agile Scrum Group vooral bezig met de recruitment. Hiernaast verricht ik backoffice werkzaamheden en help ik daar waar nodig is bij andere projecten.

In mijn vrije tijd: naast mijn school en werk hou ik met geluk soms ook nog wat tijd vrij voor andere passies en hobby´s. Ik hou ontzettend veel van sporten en reizen. Zo heb ik onder andere aan voetbal, volleybal, ijshockey en ballet gedaan.
Verder vind ik het leuk om ons kikkerlandje met vriendinnen te verkennen en, wanneer mogelijk, ook buiten ons eigen land verder te reizen.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: Gezellig. Bij binnenkomst merk je een warme en gezellige sfeer. Eenieder kan zelfstandig te werk gaan, maar staat ook klaar om te helpen bij een ander.
Daarnaast straalt het enthousiasme bij de werknemers eraf, het is duidelijk dat ieder plezier vindt in zijn werk, dit zorgt voor een prettige omgang met elkaar en een fijne ervaring op kantoor.