slim
samen
werken

over agile scrum group

Dit interactieve webinar staat gepland op 9 november 2022 van 10.00 tot 11.30. Dit webinar is bedoeld voor projectleiders, managers en leidinggevenden binnen de overheid. Voorkennis van Agile is niet noodzakelijk, maar er is ook ruimte om de diepgang op te zoeken.

Meer complexe projecten in gemeenteland?

Heb jij in jouw gemeente ook te maken met meer complexe projecten door schaalvergroting? En hoe zit het met de uitvoering van gedelegeerde rijkstaken binnen het sociaal domein? Zijn uitlopende projecten eerder regel dan uitzondering? En vraag jij je ook af hoe het kan dat jouw medewerkers de gewenste resultaten niet halen? En hoe zit het met de motivatie van je medewerkers? Zijn ze happy met de situatie?

…Agile werken brengt daar verandering in

Maak kennis met Agile werken en Scrum. Een manier van denken en doen waarmee complexe projecten bewezen sneller en beter worden opgeleverd, terwijl medewerkers meer plezier hebben in hun werk. Agile Scrum Group wil graag ervaringen delen met jou en samen verkennen waar kansen liggen om maatschappelijke dienstverlening binnen gemeenten nog beter te maken.

Zeker nu vanuit huis werken de norm wordt, is het effectief en slim samen werken essentieel voor het behalen van resultaten. Agile werken biedt structuur, faciliteert feedback en is resultaatgedreven.

Waarom Agile bij Overheidsinstanties & Gemeenten?

Overheidsinstanties & Gemeenten hebben te maken met nieuwe taken binnen het sociaal domein, bieden steeds meer digitale diensten aan burgers aan, en inwoners worden mondiger. Dat betekent meestal dat de traditionele manier van werken niet altijd meer de juiste match is voor het realiseren van goede dienstverlening, zeker online. Nieuwe projecten zijn vaak complex en vereisen veel samenwerking. Zowel intern tussen afdelingen als extern met de inwoners van verschillende gemeentes. Dit zijn precies de omstandigheden waarin Agile werken en Scrum een grote meerwaarde bieden.

Programma Agile werken binnen de overheid webinar 

Het programma wordt nader bekend gemaakt. Je kunt een mix van interactie en theorie verwachten.

Praktische zaken

Een dag voor het webinar ontvang je via de mail de zoom link om deel te nemen. Verder raden wij aan om een stabiele internet verbinding te hebben en het webinar te volgen via een groot scherm (tablet of desktop)

Locatie

Dit webinar zal online plaatsvinden via Zoom.

Inschrijven (kosteloos) 

Inschrijven kan kosteloos via onderstaand formulier. In verband met de gebruikte werkvormen tijdens het webinar stellen we het op prijs dat je je afmeldt als je onverhoopt toch niet kunt deelnemen.

Het webinar zal erg interactief zijn, om die reden verzoeken wij je om tijdens het webinar je camera aan te zetten.

 

Vragen?

Bij vragen kan je gerust contact opnemen via onderstaande knop.

Contact

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]