slim
samen
werken

1000 euro opleidingsubsidie A en O fonds

Wil je als Rijksambtenaar nu kosteloos Scrum Master worden, dat kan nu! Werk je meer dan 3 jaar bij de Rijksoverheid, dan kan je in aanmerking komen voor 1000 euro subsidie op een nog te volgen opleiding of training naar keuze. Met de scholingsregeling Blik vooruit van het A en O fonds kun jij jezelf verder ontwikkelen. Inmiddels hebben ruim 1400 rijksambtenaren gebruik gemaakt van deze regeling die in werking is sinds december 2017. De regeling loopt tot december 2018 of zo snel als het budget is uitgenut.
Uit ervaring met de scholingsvoucher van het UWV, waarbij een opleiding tot maximaal 2.500 euro kon worden gevolgd, weten wij dat het budget snel gaat. Dus wees er op tijd bij en vraag hem vandaag nog aan. Hier kan jij je aanmelden.

Volg bijvoorbeeld onze 2-daagse Scrum Master training van 990 euro. In twee dagen wordt je opgeleid tot officieel Scrum Master, de meest gevolgde Agile opleiding van dit moment.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie zijn er een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen:

  • Je bent rijksambtenaar (bijvoorbeeld werkzaam bij een Ministerie of ZBO)
  • Je werkt minimaal 3 jaar in dezelfde functie
  • Je bent nog niet begonnen met de opleiding of training
  • Je hebt nog niet eerder gebruik gemaakt van deze subsidie

Over het A en O fonds

Het Arbeidsmarkt en Opleidingsfonds (A en O fonds) van de Rijksoverheid is een samenwerkingsverband tussen diverse werknemersorganisaties (FNV Overheid, CNVOverheid en Rijksvakbonden) dat zich richt op het verbeteren van de arbeidsmarktontwikkeling voor de Rijksoverheid. Vanuit dit fonds worden diverse projecten georganiseerd zoals Blik vooruit waarbinnen de bovenstaande subsidie valt.

Ook interessant:

Volg ons op LinkedIn (we delen onze blogs met je)

LINKEDIN
Follow by Email
Schrijf je in om om de week de nieuwste Agile inzichten te ontvangen