slim
samen
werken

Meld je aan voor het Agile en Scrum in de Zorg event (gratis)!

Dit event staat gepland op 16 september 2020 (09:00 – 13:00) te Utrecht. Deze ochtend is bedoeld voor projectleiders, managers en leidinggevenden uit de zorg. Inschrijven is gratis.

Inschrijven

Inschrijven kan gratis via deze link (afmelding kost 50 euro).

Wil je meer weten over het event? Lees dan verder!

Scrum zorg event

Projecten duren lang en leveren weinig op…

Zijn uitlopende projecten eerder de regel dan de uitzondering? Wordt de patiënt of cliënt wel eens uit het oog verloren waardoor het resultaat van projecten tegenvalt? Moeite met de ontwikkeling en implementatie van e-Health? Zijn medewerkers moeilijk te motiveren om mee te doen in projecten? Kortom: kosten projecten jou meer energie dan ze je opleveren?

…Scrum brengt daar verandering in

Maak kennis met Scrum. Scrum is een raamwerk waarmee projecten bewezen sneller en beter worden opgeleverd, terwijl medewerkers meer plezier hebben in hun werk. Scrum is toepasbaar op zowel IT als non-IT projecten. Agile Scrum Group wil graag ervaringen delen met jou, en samen verkennen waar meer kansen liggen in de zorg.

Scrum in de zorg event

Waarom Scrum in de zorg?

De zorgsector is misschien wel meer in beweging dan ooit tevoren. Als je als organisatie in beweging bent, betekent dat meestal dat er veel projecten uitgevoerd moeten worden. Projecten binnen de zorg zijn vaak complex en vereisen veel samenwerking. Zowel intern tussen afdelingen als extern met andere stakeholders als zorgverzekeraars, gemeenten en andere zorgorganisaties. Dit zijn precies de omstandigheden waarin Scrum een grote meerwaarde kan bieden.

Programma Agile en Scrum in de Zorg event

Het programma volgt enkele weken voor het event. Het zal een combinatie zijn van (gast)sprekers en interactie tussen deelnemers.

Locatie

De locatie van het Scrum in de Zorg event is Meeting Plaza in Utrecht. De locatie is erg goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer.

Inschrijven (gratis)

Inschrijven kan gratis via deze link (afmelding kost 50 euro).

Volg ons op LinkedIn (we delen onze blogs met je)

Over de auteur: Eveline Kreuk

Eveline is Zelforganisatie en Agile coach en heeft een verantwoordelijke rol in het realiseren van succesvolle transformaties. Eveline helpt teams en leiders bij het begrijpen en consequent toepassen van de principes van Zelfsturing en Agile in de praktijk. Ook heeft zij onderzoek gedaan bij verschillende zelfsturende organisaties naar faal- en succesfactoren. Wat Eveline kenmerkt is dat ze mensen weet te inspireren en te enthousiasmeren. Eveline deelt graag haar (praktijk)kennis door het geven trainingen maar ook in het delen van blogs en artikelen. Eveline staat altijd open om een keer kennis te maken.