slim
samen
werken

Meld je aan voor het Scrum in de Zorg event (gratis)!

Vanaf heden kan je je weer opgeven voor het Scrum in de Zorg Event. Dit event staat gepland op dinsdag 13 maart 2018 (09:00 – 13:30) te Maarssen. Deze ochtend is bedoeld voor projectleiders, managers en leidinggevenden uit de zorg. Inschrijven is gratis.

Wil je meer weten over het event? En wil je hier bij zijn? Lees dan verder!

Scrum zorg event

Projecten duren lang en leveren weinig op…

Zijn uitlopende projecten eerder de regel dan de uitzondering? Wordt de patiënt of cliënt wel eens uit het oog verloren waardoor het resultaat van projecten tegenvalt? Moeite met de ontwikkeling en implementatie van e-Health? Zijn medewerkers moeilijk te motiveren om mee te doen in projecten? Kortom: kosten projecten jou meer energie dan ze je opleveren?

…Scrum brengt daar verandering in

Maak kennis met Scrum. Scrum is een raamwerk waarmee projecten bewezen sneller en beter worden opgeleverd, terwijl medewerkers meer plezier hebben in hun werk. Scrum is toepasbaar op zowel IT als non-IT projecten. Agile Scrum Group wil graag ervaringen delen met jou en samen verkennen waar meer kansen liggen in de zorg.

Scrum in de zorg event

Waarom Scrum in de zorg?

De zorgsector is misschien wel meer in beweging dan ooit tevoren. Als je als organisatie in beweging bent, betekent dat meestal dat er veel projecten uitgevoerd moeten worden. Projecten binnen de zorg zijn vaak complex en vereisen veel samenwerking. Zowel intern tussen afdelingen als extern met andere stakeholders als zorgverzekeraars, gemeenten en andere zorgorganisaties. Dit zijn precies de omstandigheden waarin Scrum een grote meerwaarde kan bieden.

Programma Scrum in de Zorg event

Agile Scrum Group wil graag ervaringen delen met jou en samen verkennen waar meer kansen liggen in de zorg.

09:00 – 10:00 – Wat is Agile werken en Scrum?

10:00 – 10:30 – Hoe kan de zorgsector profiteren?

10:30 – 11:00 – Koffie

11:00 – 11:30 – Ervaringen uit de zorg

11:30 – 12:00 – Waar en hoe starten?

12:00 – 12:30 – Q&A

12:30 – 13:30 Lunch en napraten (optioneel)

De locatie van het Scrum in de Zorg event is Meeting Plaza in Utrecht. De locatie is erg goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. 

Inschrijven (gratis)

Inschrijven kan gratis via deze link (afmelding kost 50 euro).

Impressie Scrum in de Zorg Event 18 mei 2017

Om een impressie te geven van het Scrum in de Zorg Event maakten we een kort filmpje van het Scrum in de Zorg Event die op 18 mei 2017 plaatsvond.

Scrum Event 2018

Voor iedereen die een nog omvangrijker beeld wil verkrijgen omtrent Agile en Scrum organiseren we donderdag 1 november een groot Agile en Scrum event. Dit event is bedoeld om organisaties uit diverse sectoren volledig op de hoogte te brengen van het waarom, hoe en wat omtrent Agile en Scrum. Ervaren Agile Coaches uit verschillende bedrijfstakken komen praktijkcases presenteren en interactieve scrumsessies en workshops verzorgen. Het is het ideale evenement voor zowel het opdoen van nieuwe kennis als voor kruisbestuiving met Agile Coaches en organisaties uit andere sectoren.

Ga voor meer informatie en tickets naar Scrumevent.nl.

Meer lezen over Scrum in de Zorg?

Volg ons op LinkedIn (we delen onze blogs met je)

Of deel het in je netwerk:

LINKEDIN
Follow by Email
Schrijf je in om om de week de nieuwste Agile inzichten te ontvangen