slim
samen
werken

Erasmus MC

Erasmus MC – Universitair Medisch Centrum Rotterdam

Website: https://www.erasmusmc.nl 

Vraag

De afdeling Managementadvies van het Erasmus Medisch Centrum wilde medewerkers in Agile Scrum scholen. Er was echter niet uitsluitend behoefte aan het bijbrengen van de basis van Agile Scrum. Het was ook van belang dat er aandacht werd geschonken aan een goed omgevings- en stakeholdermanagement.

Onze dienstverlening

Om een vliegende start te kunnen maken met de Scrum methodiek, hebben wij in de officiële Agile Scrum basistraining een toekomstig project behandeld. Het uiteindelijke doel van deze dag was de basiskennis van Scrum overbrengen, enthousiasme voor Scrum creëren en Scrum in de praktijk leren toepassen.

In het ochtendprogramma werd voornamelijk aandacht geschonken aan het Scrum Framework en de Scrum principes. Later op de dag kwam ook omgevings- en stakeholdermanagement aan bod. De training eindigde met een belangrijk stuk: Scrum in de praktijk. Aan de hand van een toekomstig project ging men met Scrum aan de slag.

Consultant

Willem Salentijn

Willem Salentijn

Meer lezen over Scrum bij het Erasmus Medisch Centrum?

Wij schreven naar aanleiding van ons project bij het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam een blog over Scrum in de zorg, die je hier kunt lezen.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Vraag naar de mogelijkheden via e-mail: info@agilescrumgroup.nl of telefoon: 020-2614195 of vul hier het contactformulier in. We helpen je graag.