slim
samen
werken

over agile scrum group

Meld je aan voor het Product Owner event

Datum: 6 september 2022
Tijd: 12.30 – 16.30
Kosten: €49,50 p.p.
Locatie: Kanaal30, Utrecht

Herken je dat? De ene dag willen je stakeholders het een en de andere dag weer iets totaal anders. Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor het maximaliseren van de waarde, maar hoe doe je dat als je stakeholders zelf niet eens lijken te weten wat ze willen? Je bent zeker niet de enige die daar mee worstelt. Op 6 september 2022 organiseren wij het Scrum Product Owner event. Dit event is bedoeld voor Product Owners, Product Managers, Tribe leads, Agile Project Managers en ieder ander die de brug slaat tussen de klant en het team. 

Waarom een event voor Product Owners? 

In het dagelijks leven kan een Product Owner verschillende rollen innemen binnen organisaties. Bijvoorbeeld bij de grote organisatie is de Product Owner een soort mini-CEO terwijl in een kleinere organisatie het voor kan komen dat de Product Owner daadwerkelijk de CEO is. Ook kan de ene Product Owner zelf een diepgaand begrip van de wensen van alle verschillende stakeholders hebben, terwijl de ander daarvoor een beroep doet op de kennis van analisten. Ten derde, waar sommige Product Owners hun rol met andere werkzaamheden combineren, is het bij andere teams een fulltime bezigheid. 

Door de verschillende vormen die de rol van Product Owner kan hebben, kun je als Product Owner al snel het idee krijgen dat je in elke situatie het wiel opnieuw moet uitvinden. Je bent niet de enige en waarschijnlijk is er voor elke uitdaging waar jij mee worstelt, een andere Product Owner die dat al eens heeft meegemaakt. Uit onderzoek blijkt dat Product Owners het liefste leren van de ervaringen van anderen. Dat faciliteren wij natuurlijk graag! 

Programma voor het Product Owner event 

Het programma zit boordevol theorie, praktijkvoorbeelden en er is voldoende ruimte voor interactie.

  • 12:30 – 13:00 Inloop en ontvangst
  • 13:00 – 13:30 Introductie programma en interactieve kennismaking aanwezigen
  • 13:30 – 14:15 Eigenaarschap (Wat is het? Hoe word je daar goed in? + interactieve oefening)
  • 14:15 – 14:30 Pauze
  • 14:30 – 15:30 Empathie (Waarde bepalen & Maximaliseren + interactieve oefening)
  • 15:30 – 16:30 Borrel

Locatie 

Het event zal bij Kanaal30 te Utrecht worden gehouden. Op deze locatie kan gratis worden geparkeerd. Ook is het makkelijk vanaf Utrecht Centraal per bus of OV-fiets te bereiken.

Kosten

Je kunt middels onderstaand formulier aanmelden voor het Product Owner event. Het kost €49,50 (excl. BTW) per deelnemer. Hier zit de borrel bij inbegrepen. Na aanmelding zal er een factuur naar het opgegeven adres worden verzonden.

Aanmeldformulier

 

 

Contact

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]