slim
samen
werken

over agile scrum group

Op 13 oktober 2022 organiseren wij een event over het onderwerp Agile opschalen met SAFe. Dit event is bedoeld voor C-level management, management en afdelingsmanagers en niet bedoeld voor freelancers en/of consultants.

Wil jij je aanmelden? Onderaan de pagina staat een inschrijfformulier.

Wat is SAFe®?

Het Scaled Agile Framework is een model waarmee je Agile werkwijzen organisatiebreed kan opschalen (Enterprise niveau). SAFe is gebaseerd op Agile en Lean-productontwikkeling,  systeemdenken en DevOps. Als organisaties groter worden, biedt SAFe een raamwerk en een gestructureerde aanpak bestaande uit: rollen, verantwoordelijkheden en workflows, waarmee werk kan worden gepland en uitgevoerd.

Leading safe training foto

Programma

Er wordt op dit moment achter de schermen gewerkt aan een goed programma. Deze zal binnen enkele weken gepubliceerd worden. Wat je kan verwachten is een combinatie van theorie, praktijkvoorbeelden en interactie. Het event zal van 9:30 – 13:00 zijn.

Locatie

Dit event zal plaatsvinden in Utrecht.

Inschrijven (gratis) 

Inschrijven kan gratis via onderstaand formulier. We verzorgen dit evenement met liefde gratis, maar gaan bij een aanmelding dan wel uit van deelname. Deelnemers die niet komen opdagen én zich niet afmelden zullen wij €50 ex BTW in rekening brengen.

 

 

Contact