slim
samen
werken

Een dag als Agile Scrum Consultant

Functie omschrijving:

Als Agile Scrum Consultant wordt je als ervaren scrum master allround in gezet bij onze klanten. Je functioneert als zelfstandig adviseur en/of trainer in kleine en grote (non-IT) Agile Scrum projecten. Hier zorg je door middel van je kennis en ervaring dat er projectresultaten worden behaald en dat Agile Scrum kennis op interne medewerkers wordt overgebracht. Doordat je werkt bij diverse kleine en grote organisaties, ben je constant bezig met het uitbreiden van je scrum ervaring. Dit gebruik je dan weer als input voor nieuwe projecten.

Agenda:

Rik: ‘Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling tussen training geven en praktijkopdrachten. In de training staat de theorie centraal die je in opdrachten in de praktijk brengt. Ervaringen uit de praktijk kun je vervolgens weer meenemen in je trainingen. Deze afwisseling zorgt ervoor dat je in beide steeds beter wordt! Wat ik ook leuk vind is dat we een online georiënteerd bedrijf zijn, waardoor iedereen ook taken krijgt in de online marketing.’

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
9:00 Factureren & declaraties indienen
11:00 Acquisitie gesprek klant
14:00 Begeleiden Sprint Planning van een scrumteam bij overheidsinstelling
9:00 Scrum master training verbeteren
13:00 Blog schrijven website
16:00 Wekelijkse vergadering Agile Scrum Group
9:00 Scrum master training geven bij een grote bank (1/2)
16:00 1-op-1 gesprek met leidinggevende
9:00 Scrum master training geven bij een grote bank (2/2)
9:00 Offerte schrijven naar aanleiding van acquisitie gesprek op maandag
12:00 Begeleiden Sprint Revieuw & Retrospective van een scrumteam bij overheidsinstelling
15:00 Sollicitatiegesprek voeren met kandidaat Agile Consultant
16:00 Borrel

 


 Groeipad:

 

De eerste jaren ga je aan het werk als Agile Consultant. Hier heb je relevante werkervaring nodig van minimaal 2 jaar. In deze periode krijg je de mogelijkheid om binnen tal van grote en kleine organisaties scrum teams te coachen en begeleiden. De volgende stap in je ontwikkeling is het worden van Senior Agile Consultant. Aan deze stap ben je toe als je 2 jaar ervaring hebt opgedaan als Agile Consultant voor Agile Scrum Group. Of je 4 jaar ervaring hebt als Agile Consultant binnen een ander bedrijf. De laatste stap is mee ondernemen in de vorm van een partnerschap. Dit is alleen voorbehouden aan diegene die beschikken over de juiste ondernemersvaardigheden om Agile Scrum Group op een hoger niveau te brengen. Hierbij speelt persoonlijke ambitie een grote rol.


 


Ben je overtuigd?

Mooi! Dan hopen wij dat je snel reageert! Graag ontvangen wij een mail met daarin je CV en een korte motivatie.

Je kunt Christiaan trouwens altijd bellen voor meer informatie over de functie: 06 8332 5519.