slim
samen
werken

Karnoe Dorenbos

Ik ben: Karnoe Dorenbos en woonachtig in Hilversum. Na mijn studie bestuurlijke informatica in Amsterdam & Barcelona heb ik hoofdzakelijk in Europa gewerkt als consultant, projectleider en engineer in IT gerelateerde veranderprogramma’s. Ruim 10 jaar geleden heb ik mijn tweede studie ‘Executive Change Management’ afgerond. Hiermee heb ik mijn vaardigheden verder ontwikkeld om vanuit meerdere perspectieven tegen verandervraagstukken aan te kijken en gedragen besluitvorming te organiseren. Daarom gebruik ik graag elementen van bijvoorbeeld ‘Theory U’, ‘Deep Democracy’, ‘Design Thinking’, ‘Lean Startup’ en ‘Corporate antropologie’ in mijn werk.

Dit is gelijk de brug waarom ik met plezier bij Agile Scrum Group werk: ervaring met deze methoden hebben mijn gereedschapskist gevuld waar ik uit kan putten bij Agile transformaties. Bij Agile transformaties gaat het erom als organisatie wendbaarder te worden om beter op veranderingen (in de buitenwereld) in te kunnen spelen, meer plezier in het werk, werken aan de juiste dingen voor de klanten en daarmee uiteindelijk betere resultaten voor de korte en de langere termijn neer te zetten. Hier lever ik graag een bijdrage aan.

5 termen die mij omschrijven: enthousiast, visionair, ondernemend, nieuwsgierig & open-minded

Ik doe: Bij Agile Scrum Group adviseer en begeleid ik organisaties met hun Agile transformatie vraagstukken. Daarnaast geef ik ook diverse trainingen zoals SAFE, Agile Coaching en Design Thinking.

In mijn vrije tijd: Ik ben een trail/sky runner, tennisser, doe aan Bikram yoga en geniet ervan om met mijn gezin de natuur in te gaan en nieuwe avonturen te beleven. Daarnaast kook ik graag voor familie en vrienden. Mijn ambitie is om nog eens een skyrace te doen.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: een organisatie met boeiende collega’s waar ik steeds opnieuw wordt uitgedaagd om het beste uit organisaties, teams en mezelf te halen.

Contact opnemen met Karnoe? Stuur hem dan een e-mail.