slim
samen
werken

Ivon Reveco

Ik ben: Ivon Reveco, geboren in Amsterdam, opgegroeid in Hengelo en gestudeerd in Groningen. Na mijn studie European Construction Management ben ik in de energiewereld bij een netbeheerder aan het werk gegaan. In het begin als technisch specialist en al snel heb ik de overstap naar het management gemaakt. Ten tijde van mijn studie was ik al aan het werk in verschillende functies. In deze tijd heb ik geleerd wat hard werken is.

Na verschillende afdelingen binnen het bedrijf te hebben geholpen in het succesvol afronden van projecten en implementeren van nieuwe verbeterde werkprocessen, heb ik een voorliefde ontwikkeld voor het coachen en trainen van individuen en teams. In 2011 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Scrum en Agile werken. Het was voor mij een verademing dat alle voor mij logische “best practices” van samenwerken, tools, mindset en werkafspraken op een natuurlijke manier samen komen in Agile.

Na 8 jaar met plezier gewerkt te hebben als manager en procesverbeteraar, besloot ik mij te specialiseren in coaching & consultancy. Met als specialisme het brein. Door deze stap te maken heb ik mij 4 jaar lang gefocust op het begeleiden van hoger management en het trainen en begeleiden van managementteams. Ik heb hier Agile werken kunnen implementeren beginnend met een mindset en cultuur bewustwording. Dit resulteerde in een succesvolle transformaties en implementaties van verschillende projecten.

De Agile mindset en de bijbehorende frameworks als Scrum, borgen transparantie, vertrouwen en klantwaarde. In 2014 ben ik voor mezelf begonnen. Met mijn bedrijf ben ik de wereld over getrokken. Dit was een prachtige ervaring, welke mij veel heeft opgeleverd op professioneel en persoonlijk vlak. Professioneel heb ik meerdere internationale organisaties succesvol kunnen begeleiden naar heldere visie en juiste werkwijzen. Op persoonlijk gebied heeft dit avontuur mijn man en mij samengebracht. Nu gelukkig getrouwd met twee prachtige kinderen.

Door herziende prioriteiten ben ik op zoek gegaan naar een werkgever die mijn passie deelt voor het ontwikkelen van individuen en teams. Een organisatie die waardegedreven is met een hoge mate van professionaliteit. Ik heb een ideale match gevonden met de Agile Scrum Group en ben trots voor dit bedrijf te werken.

Termen die mij omschrijven: Directe, heldere en open communicatie, enthousiast & authentiek, analytisch sterk en waardegedreven.

Ik doe: Bij Agile Scrum Group geef ik advies en verzorg ik trainingen op het gebied van Agile werken, Agile transformaties, Scrum (met alle rollen), Kanban, Agile Coaching en Agile HR. Mijn doel is altijd om de theorie praktisch toepasbaar te maken in verschillende situaties en omstandigheden. Mensen helpen hun eigen purpose in lijn te brengen met wat ze doen en vanuit intrinsieke motivatie te laten deelnemen binnen een team of organisatie.

In mijn vrije tijd: Ben ik bij mijn gezin te vinden. Samen met mijn man en mijn twee zoons ondernemen wij tal van activiteiten en zijn altijd wel nieuwe ervaringen aan het opdoen. Naast actie houden we er ook van heerlijk thuis te zijn en kunnen we genieten van een goed boek of een interessante documentaire.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: Een geweldige jonge organisatie met hart voor haar klanten. Mensen en teams helpen slimmer samen te werken met het gebruik van praktische tools en heldere werkwijzen is een passie van mij die ik hier naar hartenlust mag beoefenen en dat doet mij goed.

Contact opnemen met Ivon? Stuur haar dan een e-mail.