slim
samen
werken

Event: Agile Werken bij Gemeenten

Agile-Scrum-werken-bij-gemeenten

Dit event staat gepland op 18 maart 2020 (09:00 – 13:00) te Utrecht. Deze ochtend is bedoeld voor projectleiders, managers en leidinggevenden binnen gemeenten. Inschrijven is gratis.

Meer complexe projecten in gemeenteland?

Heb jij in jouw gemeente ook te maken met meer complexe projecten door schaalvergroting? En hoe zit het met de uitvoering van gedelegeerde rijkstaken zoals het sociaal domein? Zijn uitlopende projecten eerder regel dan uitzondering? En vraag jij je ook af hoe het kan dat jouw medewerkers de gewenste resultaten niet halen? En hoe zit het met de motivatie van je medewerkers? Zijn ze happy met de situatie?

…Agile werken brengt daar verandering in

Maak kennis Agile werken en scrum. Een manier van denken en doen waarmee complexe projecten bewezen sneller en beter worden opgeleverd, terwijl medewerkers meer plezier hebben in hun werk. Agile Scrum Group wil graag ervaringen delen met jou en samen verkennen waar kansen liggen om maatschappelijke dienstverlening binnen gemeenten nog beter te maken.

Waarom Agile bij Gemeenten?

Nieuwe taken zoals het sociaal domein. Nieuwe technologieën waarmee de burger digitaal bediend wordt. Een mondigere inwoner. Dat betekent meestal dat de traditionele manier van werken niet altijd meer de juiste match is voor het realiseren van goede dienstverlening. Nieuwe projecten zijn vaak complex en vereisen veel samenwerking. Zowel intern tussen afdelingen als extern met de inwoners van jouw gemeente. Dit zijn precies de omstandigheden waarin Agile werken met Scrum een grote meerwaarde kan bieden.

Programma van het Agile Werken bij Gemeenten Event

09:00 – 09:15    Inloop

09:15 – 09:45    Welkom

09:45 – 10:15 Gastspreker met diverse praktijkcases

10:15 – 10:30 Koffiepauze

10:30 – 11:00    Uitleg en start Open Space*

11:00 – 12:30 Open Space*

12:30 – 13:30    Afsluiting & Lunch

*dit is een open space

Locatie

De locatie van het Agile werken bij Gemeenten event is Meeting Plaza in Utrecht. De locatie is erg goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer.

Inschrijven (gratis)

Inschrijven kan gratis via onderstaand formulier (afmelding kost 50 euro).

Over de auteur: Klaas van de Gevel

Klaas is Agile Coach afkomstig uit een IT omgeving. Zijn expertise ligt op het coachen van teams in Agile werken. Als Scrum Master of Agile Coach heeft Klaas een pragmatische, resultaatgerichte aanpak.

LINKEDIN
Follow by Email
Schrijf je in om om de week de nieuwste Agile inzichten te ontvangen