slim
samen
werken

Event: Agile Werken bij Gemeenten

Agile en Scrum werken bij gemeenten en de overheid

Dit event staat gepland op 19 juni 2019 (09:00 – 13:00) te Utrecht. Deze ochtend is bedoeld voor projectleiders, managers en leidinggevenden binnen gemeenten. Inschrijven is gratis.

Meer complexe projecten in gemeenteland?

Heb jij in jouw gemeente ook te maken met meer complexe projecten door schaalvergroting? En hoe zit het met de uitvoering van gedelegeerde rijkstaken zoals het sociaal domein? Zijn uitlopende projecten eerder regel dan uitzondering? En vraag jij je ook af hoe het kan dat jouw medewerkers de gewenste resultaten niet halen? En hoe zit het met de motivatie van je medewerkers? Zijn ze happy met de situatie?

…Agile werken brengt daar verandering in

Maak kennis Agile werken en scrum. Een manier van denken en doen waarmee complexe projecten bewezen sneller en beter worden opgeleverd, terwijl medewerkers meer plezier hebben in hun werk. Agile Scrum Group wil graag ervaringen delen met jou en samen verkennen waar kansen liggen om maatschappelijke dienstverlening binnen gemeenten nog beter te maken.

Waarom Agile bij Gemeenten?

Nieuwe taken zoals het sociaal domein. Nieuwe technologieën waarmee de burger digitaal bediend wordt. Een mondigere inwoner. Dat betekent meestal dat de traditionele manier van werken niet altijd meer de juiste match is voor het realiseren van goede dienstverlening. Nieuwe projecten zijn vaak complex en vereisen veel samenwerking. Zowel intern tussen afdelingen als extern met de inwoners van jouw gemeente. Dit zijn precies de omstandigheden waarin Agile werken met Scrum een grote meerwaarde kan bieden.

Programma van het Agile Werken bij Gemeenten Event

Het programma volgt op korte termijn.

Locatie

De locatie van het Scrum in de Zorg event is Meeting Plaza in Utrecht. De locatie is erg goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer.

Inschrijven (gratis)

Inschrijven kan gratis via onderstaand formulier (afmelding kost 50 euro).

LINKEDIN
Follow by Email
Schrijf je in om om de week de nieuwste Agile inzichten te ontvangen