slim
samen
werken

Aanmelding webinar: Hoe coach je als Scrum Master/Agile Coach?

Dit webinar staat online gepland op 8 december 2023 van 10:00 uur tot ongeveer 11:00 uur via Zoom. Bij interesse voor deelname, zie onderaan de pagina het inschrijfformulier.

agile trainer vacature

Hoe coach je als Scrum Master?

Ben je een Scrum Master of Agile Coach die wil uitblinken in het begeleiden en coachen van teams? Wil je leren hoe je het beste uit je team kunt halen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dit webinar biedt een uitleg over coaching in de context van Scrum en geeft praktische inzichten en strategieën om je coachingsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Programma

Rob Koppenaal, Scrum Master en Agile Coach werkzaam bij de Agile Scrum Group zal samen met gastspreker Iris Kleine Schaars, een ervaren Agile Coach bij Gemeente Nijmegen de volgende punten behandelen:

  • Overeenkomsten en verschillen tussen Scrum Masters en Agile Coaches
  • Het belang van coaching in Scrum
  • De kunst van het stellen van de juiste vragen om het team te stimuleren tot dieper denken, probleemoplossing en zelfreflectie
  • Hoe kan je jezelf overbodig maken als Scrum Master / Agile Coach?
  • Hoe je het team kunt leren om zelf-organiserend te zijn, verantwoordelijkheid te nemen en eigenaarschap te tonen over hun werk en proces?
  • Hoe coach je breder dan je team?

We hebben het genoegen om Iris te verwelkomen die op bovenstaande punten praktijkvoorbeelden zal delen. Rob zal vanuit de theorie toelichten hoe er vanuit het Agile gedachtegoed naar de uitdagende situaties in Scrum Teams wordt gekeken.

Reserveer je plek vandaag nog en zorg ervoor dat je klaar bent om te leren!

Locatie

Dit webinar zal plaatsvinden via Zoom. Enkele dagen voor het webinar, zal de link per mail verstuurd worden.

Inschrijven

Inschrijven is kosteloos.

 

 

Onze klanten