slim
samen
werken

Aanmelding webinar: op grote schaal Agile werken; het SAFE framework in vogelvlucht

Dit webinar wordt binnenkort ingepland. Bij interesse voor deelname, kan je je inschrijven op de nieuwsletter.

Foto van de zelforganisatiefabriek

Het SAFE framework

Het implementeren van Agile werken op grote schaal kan een complexe uitdaging zijn voor organisaties. Gelukkig biedt het Scaled Agile Framework (SAFE) een gestructureerde aanpak om Agile principes en praktijken op een geco√∂rdineerde en geoptimaliseerde manier te schalen. Als je meer wilt weten over SAFE en hoe je het kunt gebruiken om succesvolle Agile-transformaties op grote schaal te realiseren, nodigen we je uit om deel te nemen aan ons webinar “op grote schaal Agile werken; het SAFE framework in vogelvlucht”. Onze coach Fred Batten zal samen met onze gastsprekers Rene en Willem de kernprincipes, -structuren en -processen van SAFE toelichten en je begeleiden bij het navigeren door dit robuuste raamwerk.

Programma

Het programma voor het webinar:

  • Kennismaking Fred Batten, Trainer en coach bij Agile Scrum group en gastsprekers Rene en Willem werkzaam bij BD.
  • Introductie Agile werken
  • Praktijkcase SAFE framwork: Willem is momenteel Scrum Master en functioneel manager. Rene is momenteel werkzaam als Release Engineer. Samen zullen ze je meenemen in hun reis. Hoe zijn zij begonnen en hoe zag hun reis er uit? Wat hebben zij geleerd? Maar zeker ook, welke stappen willen ze nu nog zetten?
  • Afsluiting en vragen

Locatie

Dit webinar zal plaatsvinden via Zoom. Enkele dagen voor het webinar, zal de link per mail verstuurd worden. (Dit webinar is tijdelijk uitgesteld, schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwe datum).

Inschrijven

Inschrijven is kosteloos.

 

 

 

Onze klanten