slim
samen
werken

Gratis Scrum Master Training

Wat houdt deze Scrum Master training in?

De wereld verandert tegenwoordig snel. Om goed in te kunnen spelen op alle veranderingen zijn nieuwe manieren van (samen)werken nodig. In deze training leer je Scrum, een hedendaagse manier om samenwerking in teamverband in te richten.

Je leert in deze training de rol van de Scrum Master.

De training is o.a. geschikt voor zzp’ers die samenwerkingen slimmer willen inrichten. De training geeft handvatten om zowel beter met klanten als beter met andere zelfstandigen samen te werken. De Scrum Master training is specifiek aan te raden voor mensen die het leuk vinden om binnen een team te organiseren en te faciliteren.

Niveau: wij adviseren HBO werk- en denkniveau.

NB: voor deze opleiding is geen voorkennis vereist.

Data, tijden en locatie

In verband met corona staan voor alle data momenteel digitale trainingen ingepland. Dit noemen we Virtual Classrooms.

Onze trainingsdagen starten altijd om 09:30 uur en duren tot ongeveer 16:00 uur (inclusief lunch).

Voor een volledig overzicht van alle geplande trainingsdata klik je boven aan deze pagina op het groene tabje ‘inschrijven’.

Waarom Agile Scrum Group?

Agile Scrum Group is gespecialiseerd in Scrum voor IT én non-IT omgevingen. Onze trainers hebben veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt in deze Scrum Master training. Bovendien staren we ons niet blind op theorie en kijken we altijd hoe Scrum kan werken in jouw werksituatie. Het beste bewijs hiervan zijn de goede beoordelingen van eerdere deelnemers. We scoren 8.6 uit 10 en daar zijn we trots op!

Heb je vragen over de Scrum Master training?

Neem dan contact op via 020 2614 195 of info@agilescrumgroup.nl. We helpen je graag verder.

Certificering

Na afloop van de opleiding ontvang je een Agile Scrum Group deelname-certificaat. Naast het certificaat van Agile Scrum Group kun je na deze training een officiële certificering halen bij:

  1. Het International Institute for Agile Business Certification (IIABC.org). Het examen dat je na de Scrum Master training aflegt heet “Agile Business Advanced – Facilitating the Process”. IIABC.org richt zich op Agile werken in non-IT omgevingen en is een initiatief van Agile Scrum Group. Het examen is tevens in het Nederlands beschikbaar.
  2. Scrum.org. Via Scrum.org kun je een PSM I certificering halen na het volgen van deze training. Scrum.org richt zich op het toepassen van Scrum in de IT. Het examen is alleen in het Engels beschikbaar.

Een herkansing is niet inbegrepen wanneer u zakt voor een examen.

scrum master training mogelijke certificering iiabc en scrum org

Schrijf je gratis in voor de Scrum Master Training

Let op: deze opleiding is gratis te volgen dankzij de NL Leert Door subsidie vanuit de overheid.

Hierdoor zijn wij verplicht om te vragen naar een kopie van je id-bewijs. Daarnaast moet je toestemming verlenen voor inzage in deze gegevens als het Ministerie van SZW (of een door hen aangesteld onderzoeksbureau) onderzoek doet naar de rechtmatige besteding van de subsidie. Je krijgt hierover een mail van ons na je inschrijving via onderstaand formulier. Om je privacy te waarborgen kun je deze documenten versturen via een apart en AVG-beveiligd systeem.

NB: In verband met corona staan voor alle data momenteel digitale trainingen ingepland. Dit noemen we Virtual Classrooms.

NB2: We hanteren een beleid van één training per persoon. Schrijf je dus niet voor meerdere gratis trainingen in.

Gegevens worden via een versleutelde verbinding verstuurd.

Onze klanten