slim
samen
werken

Agile voor managers training

Heb jij een leidinggevende functie en wil je cruciale kennis opdoen om jouw organisatie slimmer te laten samenwerken? En wil je meer bereiken in minder tijd met intrinsiek gemotiveerde medewerkers? Dan is de Agile voor managers training wat voor jou.

Deze training is zowel op individuele basis te volgen als in-company te organiseren.

Wat houdt de Agile voor managers training in?

Agile is dé methode om je afdeling of organisatie resultaat- en klantgericht te organiseren. Met deze training krijg je antwoorden op vragen als:

  • Wat is Agile en wat zijn de kenmerken van een Agile cultuur? Je leert bijvoorbeeld over waar het Agile gedachtegoed vandaan komt en welke waarden en principes centraal staan in Agile organisaties.
  • Wat is Scrum en wat is Kanban? Scrum en Kanban zijn de meest toegepaste manieren om Agile te werken. Het is dus belangrijk dat je als leidinggevende begrijpt hoe deze Agile teams samenwerken.
  • Wat is mijn rol als manager in een Agile organisatie? Managers in Agile organisaties krijgen een fundamenteel andere rol. De focus verschuift bijvoorbeeld van het controleren naar het vertrouwen van teams, en van top-down aansturen naar dienend leiderschap.
  • Hoe voer je een Agile werkwijze zoals Scrum of Kanban in? Stel dat je wilt beginnen met Agile werken binnen jouw team of afdeling, hoe pak je dat dan aan? We geven je hier diverse handvatten voor.
  • Hoe richt je een Agile projectportfolio in? Als leider is het je taak om prioriteiten te stellen op portfolio-niveau. Je bepaalt een strategische richting. We bespreken hoe je dit binnen een Agile organisatie kunt doen.

Op een praktische en laagdrempelige wijze leer je in één dag wat de Agile mindset is, hoe Scrum en Kanban in elkaar zitten én krijg je inzicht in wat je als leidinggevende moet doen (en niet moet doen) om Agile succesvol te implementeren in de organisatie.

Niveau: iedereen kan meedoen met deze training. Wij adviseren echter minimaal HBO werk- en denkniveau.

Startdata

De eerstvolgende startdata staan in onderstaande tabel. Een volledig overzicht van alle geplande data inclusief locaties vind je op het inschrijfformulier.

1-daagse training Startdatum
In-company In overleg
Agile voor Managers training ma. 8 mei 2023

Bekijk alle startdata op het inschrijfformulier

Tijden en locatie

Onze trainingsdagen starten altijd om 09:30 uur en duren tot ongeveer 16:00 uur (inclusief lunch).

De trainingen vinden plaats in:

  • Utrecht (Aristo Utrecht CS)
  • Amsterdam (BCN Arena)

Voor een volledig overzicht van alle geplande trainingsdata klik je boven aan deze pagina op het groene tabje ‘inschrijven’.

Waarom Agile Scrum Group?

Agile Scrum Group is gespecialiseerd in Scrum voor IT én non-IT omgevingen. Onze trainers hebben veel praktijkervaring waardoor de theorie tot leven komt in deze Agile voor Managers training. Bovendien staren we ons niet blind op theorie en kijken we altijd hoe Agile kan werken in jouw werksituatie. Het beste bewijs hiervan zijn de goede beoordelingen van eerdere deelnemers. We scoren 8.5 uit 10 en daar zijn we trots op!

Heb je interesse in de Agile voor managers training?

Neem dan contact op via 020 2614 195 of info@agilescrumgroup.nl. We helpen je graag verder.

Download de Agile voor managers trainingsbrochure

brochure agile scrum training

Videoreacties deelnemersagile scrum training video testimonial

Certificering

Na afloop van de opleiding ontvang je een Agile Scrum Group certificaat van deelname aan deze training.

Investering

De kosten voor deelname aan deze training zijn € 495 per persoon. Dit is inclusief trainingsmateriaal en het officiële certificaat, en exclusief BTW. De dag zal duren van 09:30 tot 17:00.

Direct inschrijven

Offerte per mail? Klik hier

Betalingsmogelijkheden

betalingsmogelijkheden-agile-en-scrum-trainingen

 

In-company

Wil je deze training in-company organiseren? Dat kan vanaf 4 deelnemers. Bel op 020 2614 195 of mail en we sturen je een offerte toegespitst op jouw situatie.

Open inschrijving

De trainingen vinden plaats in:

  • Utrecht (Aristo Utrecht CS). Parkeerinformatie voor deze locatie kan je hier terugvinden.
  • Amsterdam (BCN Arena)

Data en tijden

In onderstaand inschrijfformulier vind je alle ingeplande trainingsdata (in het eerste veld). Trainingsdagen duren van 09.30 tot 16.00.

Schrijf je via onderstaand formulier in voor de Agile voor Managers training.

Agile Scrum Group B.V. garandeert dat persoonlijke informatie die u verstrekt strikt vertrouwelijk wordt behandeld en niet aan derden zal worden verstrekt. Door middel van het boeken van deze training gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Onze klanten