slim
samen
werken

Agile voor managers training

Ben jij manager en wil jij met jouw afdeling hogere resultaten behalen door beter te organiseren? Dan is de training Agile voor managers wat voor jou.

Wat houdt de Agile voor managers training in?

Agile is de methode om je afdeling of organisatie resultaat- en klantgericht te organiseren. Met deze training krijg je antwoorden op vragen als:

  • Wat is Agile werken en welke manieren zijn er om je organisatie zo te laten werken?
  • Wat is mijn rol als manager in een Agile organisatie?
  • Hoe voer je een Agile werkwijze – zoals Scrum of Kanban – in en houd ik deze levend?
  • Welke valkuilen zijn er bij Agile werken?
  • Wat is mijn visie op Agile werken?
  • Hoe richt je een Agile projectportfolio in?
  • Hoe vorm je multidisciplinaire teams?

Op een praktische en laagdrempelige wijze leer je in één dag wat Agile werken is en hoe Agile methods als Scrum en Kanban werken. Maar ook wat je als manager moet doen (en niet moet doen) om Agile succesvol voor je te laten werken. Deze training geeft het antwoord op de meest belangrijke vragen waarop elke resultaatgerichte leidinggevende het antwoord moet weten.

Heb je interesse in de Agile voor managers training?

Neem dan contact op via 020 2614 195 of info@agilescrumgroup.nl. We helpen je graag verder!

 

Certificering

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat.

Investering

De kosten voor deelname aan deze training zijn € 495 per persoon. Dit is inclusief trainingsmateriaal en het officiële certificaat, en exclusief BTW. De dag zal duren van 09:30 tot 17:00.

In-company

Wil je deze training in-company organiseren? Dat kan vanaf 4 deelnemers. Bel op 020 2614 195 of mail en we sturen je een offerte toegespitst op jouw situatie.

Open inschrijving

De trainingen vinden plaats in:

Agile voor Managers

Don. 13 december 2018 in Utrecht (Meeting Plaza)

In de 1-daagse Agile voor Managers training leer je alles over Agile werken en Scrum. Daarnaast ga je in op hoe de rol van managers verandert in een Agile organisatie. Trainingsdatum: 13 december 2018.

Inschrijven

Optie nemen

Agile voor Managers

Woe. 6 februari 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In de 1-daagse Agile voor Managers training leer je alles over Agile werken en Scrum. Daarnaast ga je in op hoe de rol van managers verandert in een Agile organisatie. Trainingsdatum: 6 februari 2019.

Inschrijven

Optie nemen

Agile voor Managers

Din. 23 april 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In de 1-daagse Agile voor Managers training leer je alles over Agile werken en Scrum. Daarnaast ga je in op hoe de rol van managers verandert in een Agile organisatie. Trainingsdatum: 23 april 2019.

Inschrijven

Optie nemen

Agile voor Managers

Maa. 1 juli 2019 in Utrecht (Meeting Plaza)

In de 1-daagse Agile voor Managers training leer je alles over Agile werken en Scrum. Daarnaast ga je in op hoe de rol van managers verandert in een Agile organisatie. Trainingsdatum: 1 juli 2019.

Inschrijven

Optie nemen