slim
samen
werken

over agile scrum group

Na succesvolle eerdere edities organiseren wij op 6 oktober een interactief webinar over Liberating Structures.

Eindeloze meetings en PowerPoints…

Iedereen maakt ze wel eens mee en sommigen zelfs veel te vaak: Meetings, Power Point presentaties, of brainstormsessies; georganiseerd met de beste bedoelingen, maar waar de aandacht, betrokkenheid en energie snel onder het nulpunt zakt.

Dit kan anders en dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Liberating Structures bieden een goede oplossing voor dit veelvoorkomende probleem.

Wat zijn Liberating Structures?

Liberating Structures zijn werkvormen die alle groepsleden activeren en laten samenwerken. Je voorkomt ermee dat dominante groepsleden de boventoon voeren en de lijn van het gesprek bepalen. Je maakt daarentegen juist gebruik van de creatieve en innovatieve ideeën uit de hele groep. Door groepsleden te laten samenwerken rond kernvragen en uitdadingen ontstaan de meest innovatieve ideeën.

Schema-Liberating-Structures

Waarom liberating structures?

Liberating structures is een verzameling van simpele, maar subtiele werkvormen die helpen om betrokkenheid, innovatie en participatie te vergroten binnen groepen. Door middel van Liberating Structures wordt er optimaal gebruik gemaakt van de collectieve expertise en kennis van de groep. Met Liberating Structures kan de effectiviteit en uitkomsten van eerdergenoemde bijeenkomsten dus aanmerkelijk worden verbeterd. Kom je zelf de Liberating Structures ervaren?

Programma Liberating Structures webinar 

  • Werkvorm uit Liberating Structures
  • Introductie Liberating Structures
  • Werkvorm Liberating Structures
  • Afsluiting en vragenrondje

Het webinar zal van 9:00 tot 11:00 zijn.

Praktische zaken

Een dag voor het webinar ontvang je via de mail de zoom link om deel te nemen. Verder raden wij aan om een stabiele internet verbinding te hebben en het webinar via een groot scherm (tablet of desktop) te volgen.

Het webinar zal erg interactief zijn, om die reden verzoeken wij je om tijdens het webinar je camera aan te zetten.

Locatie

Dit webinar zal online via ZOOM plaatsvinden.

 

 

 

Contact

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]