slim
samen
werken

over agile scrum group

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Houd de website in de gaten voor een volgende editie.

Dit webinar is bedoeld voor projectleiders, managers en leidinggevenden uit de zorg. Voorkennis van Agile is niet noodzakelijk, maar er is ook ruimte om de diepgang op te zoeken.

Projecten duren lang en leveren weinig op… 

Zijn uitlopende projecten eerder de regel dan de uitzondering? Wordt de patiënt of cliënt wel eens uit het oog verloren waardoor het resultaat van projecten tegenvalt? Zijn medewerkers moeilijk te motiveren om mee te doen in projecten? Hebben jullie goede ideeën, maar komt er verder niks van? Kortom: kosten projecten jou meer energie dan ze je opleveren? 

…Agile werken brengt daar verandering in 

Maak kennis met Agile werken. Dit maakt organisaties wendbaarder. Het is mogelijk om ook met een raamwerk als scrum te werken, waarbij projecten bewezen sneller en beter worden opgeleverd, terwijl medewerkers meer plezier hebben in hun werk. Scrum is toepasbaar op zowel IT als niet-IT projecten. Agile Scrum Group wil graag ervaringen delen met jou, en samen verkennen waar meer kansen liggen in de zorg.

Waarom Scrum in de zorg? 

De zorgsector is misschien wel meer in beweging dan ooit tevoren. Projecten binnen de zorg waren altijd al complex, en COVID heeft dat flink onder druk gezet. Projecten vereisen in de zorg veel samenwerking. Zowel intern tussen afdelingen als extern met andere stakeholders als zorgverzekeraars, gemeenten en andere zorgorganisaties. Dit zijn precies de omstandigheden waarin Scrum een grote meerwaarde kan bieden. 

Natasja ASG

Programma Agile in de Zorg Webinar 

Tijdens ons webinar zullen wij de volgende onderdelen van Agile behandelen. Het zal informatief zijn met voldoende ruimte voor interactie.

  • Kennismaking
  • Wat is Agile 
  • Agile Manifesto 
  • Mogelijke Agile werkwijzen 
  • Afsluiten & vragen 

Praktische zaken

Een dag voor het webinar ontvang je via de mail de zoom link om deel te nemen. Verder raden wij aan om een stabiele internet verbinding te hebben en het webinar te volgen via een groot scherm (tablet of desktop)

Locatie

Dit webinar zal online plaatsvinden via Zoom.

Inschrijven (kosteloos) 

Inschrijven kan kosteloos via onderstaand formulier. In verband met de gebruikte werkvormen tijdens het webinar stellen we het op prijs dat je je afmeldt als je onverhoopt toch niet kunt deelnemen.

 

 

Contact