slim
samen
werken

Scrum Event 2017

Op 2 november 2017 organiseren wij voor de tweede maal Scrum Event. Deze editie wordt nog groter en interessanter dan de eerste editie. Klik even op het filmpje hieronder voor een impressie van 2016:

Voor wie?
Scrum Event 2017 is bedoeld voor iedereen die aan de slag wil met Agile. Het is een veelgehoorde term de laatste jaren, maar wat is het nu precies? En wat is Scrum? Tijdens Scrum Event 2017 zijn er een groot aantal workshops die je kan volgen waarin dit allemaal wordt uitgelegd. Daarnaast wordt er ook gericht uitleg gegeven hoe je Agile en Scrum toepast binnen een bepaalde sector zoals bijvoorbeeld de zorg of binnen een bepaald werkveld zoals Agile marketing.

Welke sprekers?
De lijst van sprekers blijft groeien. We hebben nu al een aantal zeer interessante sprekers van de volgende bedrijven en organisaties:

KNVB
Scrum.org
Obvion
Centraal Beheer
ING

Binnen al deze organisaties wordt al langer met Scrum gewerkt. De sprekers staan zelf met hun voeten in de modder en nemen je mee in hun ervaringen tijdens het werken met Scrum.

Zelf aan de slag
Uiteraard ga je niet alleen maar luisteren naar wat deze ervaren mensen te vertellen hebben. Je gaat ook in kleine groepjes zelf aan de slag. Hierdoor proef je al tijdens de dag aan het werken met Scrum en neem je direct al wat kennis mee naar huis. Op onze Scrum markt kan je informatie inwinnen van de verschillende aanbieders die diensten/producten aanbieden om met Scrum te werken.

Meer weten?
We hebben een eigen Scrum Event website waarop je alles kan vinden over Scrum Event 2017. Maar je kan ook bellen met ons als je wat meer wilt weten over dit congres.

Koop hier je ticket

Over de auteur: Bas Kooijman

Met zijn creatieve geest weet Bas groepen in beweging te krijgen. Hij maakt het liefst gebruik van niet-alledaagse methoden om medewerkers te inspireren. Bas houdt de nieuwste technieken in de gaten, naast Agile, Zelforganisatie zijn er zoveel meer interessante methodes. Houd zijn blogs in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

LINKEDIN
Follow by Email
Schrijf je in om om de week de nieuwste Agile inzichten te ontvangen