slim
samen
werken

Scrum Event 2016

ASG_logo-Scrum Event_datum_WEB

logo-scrum-event-sprekers

In één middag bijgepraat over alle ins en outs van Scrum. Wij selecteerden voor jou dé Scrum experts van Nederland!

Vraag je je af wat Scrum voor jouw organisatie kan betekenen? Hoe je projecten meer Agile kunt aanpakken en hoe de Scrum methodiek hierbij kan helpen? Tijdens het evenement zullen we de meerwaarde van Scrum inzichtelijk maken door middel van sprekers die vanuit de praktijk ervaren zijn met Scrum. De nadruk ligt vooral op hoe Scrum verankerd kan worden binnen een organisatie, waarbij er met name gefocust wordt op de non-IT projecten.

Wat?

Het Scrum event biedt je gegarandeerd een energieke en leerzame middag!
• Interessante sprekers uit komen Scrum ervaringen met je delen.
• Er zullen interactieve Scrum sessies plaatsvinden, waarbij er zeker ruimte is voor kritische vragen en discussies.
• Je zal aan het einde van de dag naar huis gaan met veel bruikbare tips op zak.
• De dag start om 12:00 uur met een luxe lunch en wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel van 17:00 -18:00 uur.

Welke experts?

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het je verwachtingen van het event dubbel en dwars worden waargemaakt. We zijn dan ook blij om te kunnen meedelen dat we speciaal voor jou dé Scrum experts van Nederland hebben geselecteerd die hun inspiratie en kennis met je komen delen! Een aantal toonaangevende namen van organisaties kunnen we vast prijsgeven.
• Wehkamp
• Transavia
• Ahold
• Grontmij
• PGGM

Waar en wanneer?

Het event zal plaatsvinden op donderdag 3 november 2016, van 12 tot 17 uur. De locatie is Inn Style in Maarssen. Bij aankomst trappen we af met een heerlijke lunch, zodat iedereen daarna helemaal klaar is voor de rest van de middag!

locatie

Meer informatie

Wil je graag meer lezen over het Scrum event 2016?
Of ben je misschien al overtuigd en wil je graag je ticket kopen? Dat kan hier. Voor de snelle beslissers hebben we Early Bird tickets (beperkt en tijdelijk beschikbaar).

Scrum Event 2017

Het Scrum Event 2017 staat ook al gepland op donderdag 2 november. Vind hier meer informatie.

Vind je dit artikel interessant?

Volg ons op LinkedIn (we delen onze blogs met je)

Over de auteur: Bas Kooijman

Met zijn creatieve geest weet Bas groepen in beweging te krijgen. Hij maakt het liefst gebruik van niet-alledaagse methoden om medewerkers te inspireren. Bas houdt de nieuwste technieken in de gaten, naast Agile, Zelforganisatie zijn er zoveel meer interessante methodes. Houd zijn blogs in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

LINKEDIN
Follow by Email
Schrijf je in om om de week de nieuwste Agile inzichten te ontvangen