slim
samen
werken

Valentijn Aerts

Ik ben: Valentijn Aerts.  Geboren en opgegroeid in Diemen. Door mijn opleiding Media & Entertainment Management heb ik een medium gevonden waar ik mijn creativiteit in kwijt kan: video. Met name videomarketing vind ik erg leuk en interessant, aangezien het een zeer dynamische vorm van video is. Het gaat om korte, krachtige content waarbij je steeds moet blijven innoveren en de markt moet bekijken. Tof!

5 termen die mij omschrijven: creatief, spontaan, behulpzaam, trots, en een tikkeltje eigenwijs.

Ik doe: Ik maak videocontent voor Agile Scrum Group. Veel in de vorm van uitleganimaties, maar ook videoverslagen van events. Deze content zet ik vervolgens mooi verpakt op Youtube. Dat betekent: een aangepaste, specifieke thumbnail voor elke video, een goeie titel, een passende en pakkende beschrijving, goeie tags en aan het eind van de video een doorverwijzing naar een volgende video of afspeellijst.

In mijn vrije tijd: Gezelligheid! Daar houd ik van. Simpelweg iets gaan drinken of uitgaan, het maakt mij niet uit. Als het maar gezellig is. Aan de andere kant vind ik het ook weer heerlijk om thuis wat tijd voor mezelf te hebben. Ik kijk dan veel naar series of ik speel wat games. Sporten is niet helemaal mijn ding, maar ik vind het wel erg fijn om af en toe een zwembad in te duiken. In de winter ga ik graag schaatsen.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: Een heel fijn bedrijf om te werken! Er hangt een goede sfeer, voor zowel werken als voor gezelligheid. Ik vind het heel gaaf dat ik mijn creativiteit kan gebruiken om Agile Scrum Group een stapje verder te helpen.