slim
samen
werken

Thijmen Sietsma

Ik ben: Thijmen Sietsma en ik woon met mijn gezin in Houten. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als trainer, coach en consultant. Tijdens mijn universitaire studie heb ik diepgaande kennis ontwikkeld over menselijke motivatie, organisatiekunde en groepsdynamiek. Ook ben ik tijdens deze studie opgeleid als (team)coach. Na mijn studie heb ik mij als trainer en consultant verdiept in participatie van medewerkers, zelforganisatie, agile en werkgeluk. Binnen de Agile Scrum Group begeleid ik met veel enthousiasme Agile Transformaties. Mijn insteek is daarbij altijd maatwerk: samen op zoek naar de cultuur en structuur die optimaal aansluit bij de eigen unieke situatie. Verder ben ik gespecialiseerd in de Agile Mindset.

Thijmen-voor-Asg-logo-agile-coach-en-trainer

5 termen die mij omschrijven: Analytisch, creatief, doortastend, flexibel en ondernemend.

Ik doe: van alles. Ons werk is heerlijk divers. Het ene moment ben ik in gesprek met de directie over een Agile Transformatie. Het andere moment sta ik voor een groep enthousiaste aspirant Product Owners of coach ik een Scrum Team ‘on the job’. Tegelijkertijd krijg ik bij de Agile Scrum Group ook ruimte om mezelf inhoudelijk verder te verdiepen, nieuwe trainingen te ontwikkelen en blogs te schrijven. En als het even kan, spar ik over al deze onderwerpen even met een collega.

In mijn vrije tijd: ben ik graag in de bossen om met vrienden te mountainbiken, of ga ik met mijn gezin op pad. Verder doe ik aan improvisatie toneel en mindfulness: een ideale manier om mijn mentale flexibiliteit te ontplooien.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: Persoonlijk en professioneel. Gewoon jezelf zijn en goed werk leveren. We hebben een grote vrijheid in ons werk en dat sluit goed aan bij mijn drive om zelf te ondernemen. De informele, open en betrokken sfeer vind ik heel prettig. Wanneer je input van collega’s wilt, valt dat altijd te regelen.

Contact opnemen met Thijmen? Stuur hem een berichtje.