slim
samen
werken

Theresa Hackelberg

Ik ben:  Theresa Hackelberg. Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland waar ik tot mijn 18e heb gewoond. Voor mijn studie Psychologie ben ik naar het mooie Enschede vertrokken en sindsdien niet meer teruggegaan.

Voor mij zijn mensen en hun gedrag altijd al fascinerend geweest. Al snel ontdekte ik dat ik diversiteit van mensen en hoe zij zich in teams gedragen en vooral hoe ik deel kan uitmaken van hun ontwikkeling het meest interessant vond. Na mijn studie heb ik een tijd in Afrika doorgebracht om eenmaal weer in Nederland werk te doen waar ik mijn enthousiasme en energie kan benutten.

theresa-hackelberg-agile-coach-en-trainer3

Voordat ik bij Agile Scrum Group terechtkwam, heb ik veel ervaring als trainer en teamcoach opgedaan. Deels in commerciële trainingen, Lean trainingen en Desgin Thinking Workshops. En voor het andere deel in het on the job coachen van Young Professionals en het faciliteren van persoonlijke groei. De combinatie van individuen in hun kracht zetten, teams optimaliseren en de samenwerking efficiënter inrichten vind ik ontzettend boeiend waardoor een rol als Agile Coach mij goed ligt.

5 termen die mij omschrijven: Betrokken, optimistisch, alert, enthousiast, nieuwsgierig

Ik doe: Bij de Agile Scrum Group coach en train ik teams en organisaties op het gebied van Agile en Scrum. Door het aanreiken van de juiste tools en aandacht voor het individu hoop ik mensen in hun kracht te laten staan en zo teams naar een hoger niveau te tillen. Zoals Aristoteles al zei ‘The whole is more than the sum of its parts’ en dit faciliteer ik graag.

In mijn vrije tijd: ben ik veel op pad en onder mensen. Ik kan heel erg genieten van uitgebreid koken en gezellige etentjes met vrienden. Daarnaast doe ik aan boksen en yoga en ben ik veel bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling door het volgen van bijvoorbeeld NLP trainingen en andere workshops.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: afwisselend en divers. Waarbij een groep gemotiveerde collega’s met de meest uiteenlopende achtergronden dezelfde passie en interesse deelt: het beste uit werknemers halen en organisaties ondersteunen om slimmer te werken! Leuk om deel uit te maken van deze ondernemende en gedreven club.