slim
samen
werken

Sander Gooiker

Ik ben: Sander Gooiker, vader van 3 kinderen en bedrijfseconoom met een voorliefde voor processen. Na de studie bedrijfseconomie aan de Universiteit van Maastricht heb ik jaren gewerkt in de ICT als programmeur, projectleider, trainer en accountmanager. Na een korte periode als trainer/consultant in persoonlijke weerbaarheid in Lean Six Sigma, heb ik de ideale combinatie gevonden van mijn kwaliteiten en drijfveer: het realiseren van gewenste veranderingen bij zowel organisaties als de individuele medewerker, daarbij gebruik makend van mijn analytisch en logisch denkvermogen.

Sander Gooiker

5 termen die mij omschrijven: Enthousiast, resultaatgericht, analytisch, nieuwsgierig en leergierig.

Ik doe: Mensen en organisaties leren en begeleiden in het leuker werken. Veranderen kan heel erg leuk zijn, als we dat op de juiste manier aanpakken.

In mijn vrije tijd: Ben ik vooral bezig met de combinatie van het gezinsleven en sport. Één van de leukste uitdagingen daarbij is het coachen van het hockeyteam van mijn oudste dochter, een groep meiden van 8 jaar: hoe krijg ik deze eigenwijze dames met een enorme drive de bal te willen hebben toch aan het samenspelen? Een mooie parallel met wat ik met enige regelmaat terug zie komen binnen bedrijven. Ik ben zelf ook graag actief in de sport met hardlopen en golf.

Werken bij Agile Scrum Group ervaar ik als: Een feestje! Mensen praktisch laten ervaren hoe mooi veranderen kan zijn is een feest.

Wil je contact met Sander? Stuur hem dan een e-mail.